Bizimkiler yeterli mi diyorsun?Adada yeterince dinozor var ya.................
Bizimkiler yeterli mi diyorsun?Adada yeterince dinozor var ya.................
Bizimkiler yeterli gelecekse seri bitmiş zaten. Biraz kelime oyunu yapmak istedim sadece.Bizimkiler yeterli mi diyorsun?
Daha çok dinozora ihtiyaç var bence de.Bizimkiler yeterli gelecekse seri bitmiş zaten. Biraz kelime oyunu yapmak istedim sadece.
Shicbukailere gerek kalmayacaksa güçlü bir şey geliştirmiş olması lazım Vegapunk'ın. Yoksa Fuji'nin bu kadar ettiği laf boşa çıkar adama karşı olan nefrette iyice büyür forumdaYani yeni pasifistalar vardır umarım . Boş çıkarsa ölen her denizcinin vebali fujiye
Garp işte. Çay içip ortami terkediyordur.Shiraoshi'lerin gemide baloncuk içinde ayakta olan biri var. Garp diyeceğim ama bir önceki panelde oturuyor. Kim ki o?
Fuji:Hadi shichiligi kaldıralım shichileri dalalim onlarca ölü asker yaratalim. Ben ise Saboya bir şey yapamiyim, boş boş oturup kumar oyniyimGörülmemesi gereken olayları görmüyor herif. Kendine müslüman.
Dragon ile mottoları benziyor. Gizli devrimci bu herif.Fuji:Hadi shichiligi kaldıralım shichileri dalalim onlarca ölü asker yaratalim. Ben ise Saboya bir şey yapamiyim, boş boş oturup kumar oyniyim
Dur la daha çıkmadı. Benim umudum var.955.bölüm çok daha güzeldi bu bölümden.