Teşekkür ederim#Luffy nin g4 kullanım süresi tabi ki artıcak çünkü bu yeni haki tekniğiyle dışarıdan vucüdunun etrafına haki toplayabilir hale geldi bu demektir ki artık sadece kendi hakisini tüketmeyecek .
#Hasar vermede farklılık mevcut ama normal bir yumruk dıştan hasar verirken yeni haki içten hasar vermekte.Kaido gibi dıştan hasar alması zor olanlar için ideal .
#Erime olayıda anlık bir olay aslında kılıç ile aralarındaki üstünlük çekişmesinden kaynaklanıyor enma kullanıcının çok fazla enerjisini ve hakisini emiyor daha sonra ki sahnede de zoro kontrolü eline alıyor zaten.Ama bu her kılıcı kullanmaya kalktığında başına gelirmi o daha belli değil zoro ben bu kılıcın üstesinden gelirim demiş.
Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.
Bence Law satmaz. Geçmişi belli bir kere adamın ve luffy sayesinde Doflamingo'yu indirdiSahne tam açık değil aslında. Oroçi elindeki kağıttan bizimkilerin planını okuyor, sonra Law görünüyor. Bana yanında gibi geldi.
O zaman onigashima baskınından haberi var oroçinin. Yazık olacak desene plan suya düşerSahne tam açık değil aslında. Oroçi elindeki kağıttan bizimkilerin planını okuyor, sonra Law görünüyor. Bana yanında gibi geldi.
Nidai'yi Hitetsu'nun atası Kotetsu yapmış diye biliyorum. Nidai'ye Zoro'dan başka kimse el sürmeyecek tahminim.Sandai kitetsuyu tengu mu yapmış? Acaba nidai kitetsu kimin kılıcıydı Belki de yasuie veya ushimarunun kılıcıdır. Onların kılıçları ortada yok.
Nidaiyi de alsın bizimki. Bir shusui alıp gücü anormal artmıştı. Sandaki gibi ilk 50den bile olmayan, tek özelliği lanetli olan bir kılıç yerine lanetli bir ilk 21den nidai kitetsu gelse efsane bir güc patlaması olacak.Nidai'yi Hitetsu'nun atası Kotetsu yapmış diye biliyorum. Nidai'ye Zoro'dan başka kimse el sürmeyecek tahminim.