Bence bu law ve drake gizli denizci ajanıSavaşa 1 gün kalmış. Law'ın tarafında yaşananlar biraz olsun netleşmemişken ne yapacağı biraz olsun belli değilken olacak şey mi?
Law'sız plan yapıyorlar püüüü bi de ittifak olacaklar.
Bence bu law ve drake gizli denizci ajanıSavaşa 1 gün kalmış. Law'ın tarafında yaşananlar biraz olsun netleşmemişken ne yapacağı biraz olsun belli değilken olacak şey mi?
Law'sız plan yapıyorlar püüüü bi de ittifak olacaklar.
Zoro :dSpoiler yorumlarına bakayım dedim de 80 sayfa yorum ne ya? Özet geçin ne konuşuyorsunuz?
Pek önemi yok hacı. Luffy Reyizin gelişimi gözlerini yaşarttı mı senin de?Spoiler yorumlarına bakayım dedim de 80 sayfa yorum ne ya? Özet geçin ne konuşuyorsunuz?
Law denizci olmaz onu geç.Bence bu law ve drake gizli denizci ajanı
Zaman çok çabuk geçmiş. BM ve Kaido müttefik ve bizimkiler bu ekiple indirmeye gidecek ha? Günlük yorumcu değiliz biz bilirsin. Oda ne işler çeviriyor diye düşünüyorum. Amiral falan mı gönderecek ne yapacak?Pek önemi yok hacı. Luffy Reyizin gelişimi gözlerini yaşarttı mı senin de?
Ne güzel işte. Kana bulanmadan ohh mis.Savaş bitince Law haini buldum deyip gelecek :d
bir arcda da denizciler olmasın amiral yoksa kesin cp0 gelir.Zaman çok çabuk geçmiş. BM ve Kaido müttefik ve bizimkiler bu ekiple indirmeye gidecek ha? Günlük yorumcu değiliz biz bilirsin. Oda ne işler çeviriyor diye düşünüyorum. Amiral falan mı gönderecek ne yapacak?
Kaku ve pasifistada kullanıyor. Eğitimden sonra yeni teknik öğrenmedi. K.haki seviyesi çok üst düzey de göstermedi. Tekniklerini b.haki ile kombine etmiş olabilir. Ben bekliyorum Ashura.Abi Ashura'yı bi kere gördük bi daha görmedik, bence yürüme artık şu şeyden Bak ne güzel adam kılıç tokatlayıp terbiye ediyor, haki ateşliyor, kılıç karartacak, onlara bak