Bildiğin G4 - Zoro versiyonu.Umarım haki sıkıntısına düştüğünü görürüz. Yoksa lafta kalacak. O yosun Luffy gibi bir süreçten geçecek arkadaş.
Seri başlayalı 22 yıl olmuş. 22 yılda bu dengeyi kurmuş. Şimdi de 5 yılda bitireceğini söylüyor. Aynı denge için ise en az bi 20 yıl daha lazım. Seri bariz hızlandı artık. Alışmaktan başka seçenek yokTamam bitirsin de biterecek diye gokten p.up yagdirmasi gerekmez yani. 1gunde oldu bittiye getirse eyvallah ama daha sonuclu bir seyin sebebini bile araligini kapatacaksa bitirmese daha iyi zannimca.
bizim düşünceli oda mız bu yüzden sanjiye düzgün power up vermiyor herhalde zoro dara düşsün de sanji kurtarsın diye :dUmarım haki sıkıntısına düştüğünü görürüz. Yoksa lafta kalacak. O yosun Luffy gibi bir süreçten geçecek arkadaş.
Zor oUmarım haki sıkıntısına düştüğünü görürüz. Yoksa lafta kalacak. O yosun Luffy gibi bir süreçten geçecek arkadaş.
Hakiden bayilirsa? 2. Killer vakasi yasanmaz umarim.Zor o
Kabul ediyorum sadece azıcık komikti
Sanji yetim kaldı harbi.bizim düşünceli oda mız bu yüzden sanjiye düzgün power up vermiyor herhalde zoro dara düşsün de sanji kurtarsın diye :d
Torpil mi ? Şu kılıcı seninki eline alsa, hani kimin kucağına oturuyoruz diye soracaktı artı seninkinin günlerdir uğraştığı tekniği de anında yapmış ReisSanji yetim kaldı harbi.
@RedTeroR
İyi torpil gecti. Tengu başka kılıç ister misin diye soruyor üstüne.