Bu kullanıcı için eksi yazar. Olumlu bir şey yok mu öğrenebildiğin?Kılıç kullanan kişiye büyük ölçüde Haki kullandırıyormuş iradesi dışında. Wano'da bugüne kadar sadece Oden bu kılıcı kontrol edebilmiş.
Bu kullanıcı için eksi yazar. Olumlu bir şey yok mu öğrenebildiğin?Kılıç kullanan kişiye büyük ölçüde Haki kullandırıyormuş iradesi dışında. Wano'da bugüne kadar sadece Oden bu kılıcı kontrol edebilmiş.
Tashigi kullanacak olsa tabi ki eksi etkisi olur ama Zoro gibi bir hayvana verince ortaya çıkacak şeyler ilginç olur gibime geliyor.Bu kullanıcı için eksi yazar. Olumlu bir şey yok mu öğrenebildiğin?
Hmm.Kılıç kullanan kişiye büyük ölçüde Haki kullandırıyormuş iradesi dışında. Wano'da bugüne kadar sadece Oden bu kılıcı kontrol edebilmiş.
Ben onu olumsuz anladım. Öğlen konuştuğumuz muhabbet o zaman. Zoro, hakisini tam olarak kullanabilecek bu sayede.Tashigi kullanacak olsa tabi ki eksi etkisi olur ama Zoro gibi bir hayvana verince ortaya çıkacak şeyler ilginç olur gibime geliyor.
Hehe, zorona gitmiş belliNerflemek lazım Reisi, illa açıklatacaksın bana
Torunu çıkacak olursa direkt o kılıcı Zoroya geri verdirtsin. :/Büyük atası olabilir en fazla. Ayrıca kılıç Wano’nun ulusal hazinesi. Zoro isterse doğrudan torunu çıksın kılıç üstünde gram hakkı yok. Devlete ait o kılıç.
Ooo Bu bölüm çok zorlara gitmiştirHehe, zorona gitmiş belli
Torunu çıkacak olursa direkt o kılıcı Zoroya geri verdirtsin. :/
Luffy reis yine hapisten kaçırdığı adamlarla meydana çıkıyor, bu işin sonunda kim ölecek acaba?Ooo Bu bölüm çok zorlara gitmiştir
Eksi yazmaz turbolu motor gibi düşün Haki seviyen yüksek,kesmekten de anlıyorsan gayette güzel silah.Bu özellikler yeşil kafada da var.Ateş kısmı da aydınlanırsa miss.Belki de yamamoto nun bankai gibi çalışıyordur kılıç.Bu kullanıcı için eksi yazar. Olumlu bir şey yok mu öğrenebildiğin?