Giften çıkamıyorum.........Jinbei'yi de göster biraz admin
Giften çıkamıyorum.........Jinbei'yi de göster biraz admin
Yüzde yüz katılıyorum. Artı olarak, Zoro'yu da yok etmiş olur.Bu ya da gölgeli herhangi bir senaryo olursa ne Oda dilimden kurtulur ne de böyle bir senaryoyu övgü malzemesi yapan Pufi fanları. Bu tarz bir senaryo Oda'nın ayıbı, kabiliyetsizliği ve yazarlığının tükendiği noktadır
Big moma kim dalacak ben onu merak ediyorum.?Galiba her sahnede 1 power up alacaklar bizimkiler
Sanji suit aldı, luffy ileri haki öğreniyor, Zoro yeni kılıç aldı.
3. Bölümde Sanji kıyafeti modifiye eder, Zoro nidai kitetsuyu alır, luffy ileri hakiyi g4 ile birleştirir.
4. Bölümde Sanji kokasını güçlendirir, luffy meyve uyanışını öğrenir, Zoro da ateşi kesmeyi öğrenir.
5. Bölümde de uyanşlı luffy ve ateş kesebilen 2 yeni kılıçlı Zoro kaidoya dalar.
6. bölümde ikisi birden ölür ve seriyi bitirir Oda.Galiba her sahnede 1 power up alacaklar bizimkiler
3. Bölümde Sanji kıyafeti modifiye eder, Zoro nidai kitetsuyu alır, luffy ileri hakiyi g4 ile birleştirir.
4. Bölümde Sanji kokasını güçlendirir, luffy meyve uyanışını öğrenir, Zoro da ateşi kesmeyi öğrenir.
5. Bölümde de uyanşlı luffy ve ateş kesebilen 2 yeni kılıçlı Zoro kaidoya dalar.
yeni haki öğrenmiş ustalaşmış üstüne de uyanış açmış bırakın da tek gitsin madem kaidoya .Galiba her sahnede 1 power up alacaklar bizimkiler
Enma - CehennemWano'dan sonra Zoro'ya yeni lakap gelsin.
Fizik gücü tek yemeye devam edecek halayeni haki öğrenmiş ustalaşmış üstüne de uyanış açmış bırakın da tek gitsin madem kaidoya .