Yazdım bunuZoro King'i tek başına alsın ya da Kaido dövüşünde Kid olmadan Luffy ile ikisi olsun 1 ayda kendime ban attıracağım iddiaya ek olarak.
Yazdım bunuZoro King'i tek başına alsın ya da Kaido dövüşünde Kid olmadan Luffy ile ikisi olsun 1 ayda kendime ban attıracağım iddiaya ek olarak.
Zoro Wano'lu çıkar ama Ryuma'nın soyundan gelmez bence.Zorlama falan değil ya. Çok fazla gönderme var. Özellikle Shimotsuki mevzusunda.
Aslında perde sayısının fazla olması makul gibi,yoksa havadan inme şeylerle yonkou ekibinin karşısına çıkacaklar.Bizimki en az 2 kere dayak yer herkesten,Kaido daha 1 attı.Abi kim belirliyor bu perde sayılarını arc başında üç perde olacak demiyormuydu herkes? Daha kimler gelir kimler gider bu adaya o zaman hey gidi gey
Yazmana gerek yok. Zoro yapmayacağını söylediğim şeyleri yaparsa zaten kılıç kokusundan duramam buralarda. 1 ay dinlenirim burasının da havası temizlenmiş olur.Yazdım bunu
Hayır, 21 Muhteşem Kılıç içinde.Spoiler konusunda Enma için Supreme Grade yazıyor.En iyi 12lik kılıç mı Enma ? Öyle ise diğer kılıç da 12lik.
Bu bölümde söyleyecek.Yeni bolum spoilerda mi geçiyor bu durum ya da Zoro onu hangi bolumde soyluyordu? Gozumden kacmis benim.
Zannetmiyorum öyle bir olayı olduğunu.Ikisi de 21'lik. Enma kararır ise 12 oluyormuş denilene göre
21 lik olsa ne oluyor 12 lik olsa ne oluyor? Bu 21 12 muhabbeti ne? Bi hatırlatabili misin?Hayır, 21 Muhteşem Kılıç içinde.