Ağaç keserken limanı kesmesi pek bir şey ifade etmiyor aslında çünkü o kesişi Zoro istediğinde yapabilir. Haki çekmesi de pek bir şey ifade etmiyor aslında çünkü çok da anlamlı bir şey değil. Aslında ifade ettikleri bazı şeyler var ama bunlar Zoro'ya artı güç sağlayan şeyler değiller, ortada bir kontrol dışılık var. Ve bu kılıç dediğim gibi Shusui'nin yerine alınan bir kılıç, Shusu'i ile aynı 21'in içindeler, onun sahibi Oden ise ve Kaido kesmişse diğerinin sahibi Ryuma ve ejderha teklemiş. İşin özeti, burada sadece olanları yazarak algı yaratan ben değilim, kendi çıkarımını yapıp birini diğerinden üstün tutan sen algı yaratıyorsun. Ne kadar başarılı olabileceğin ise sana kalsın, başarınla gurur duyarım
Zoro, ilk 21'den kılıç bırakıp 21'den kılıç aldığı için ortada güç yükselmesi gibi bir şey olduğunu düşünmüyorum, kılıçların kendilerine özgü artıları ve eksileri elbette vardır ama ben şahsen Zoro'nun Shusui ile dövüşe girmesini daha çok isterdim bu yeni kılıç yerine.
Olayın diğer kısmına gelirsek atıyorum Enma'nın ikizini alırsa elindeki lanetli kılıçı bırakıp o zaman up aldığını söyleyebilirim çünkü aralarında bariz bir kalite farkı var.
Lütfen algı yapmayalım bu arada