Bu sunachi olayı ne? Neyi kaçırdım
Olabilir ama Raizo'yu almamaları bu defa açık. Ama şey olabilir; Raizo'nun tutulduğu ağaca giriş yolunu bulamamış olabilirler. Vivre kartı orayı gösteriyor, arkası deniz ama ağaca giriş yok gibi.Aramaya çalışıpta bulamadıklarını görmedik.Adam işkence edip soruyordu Raizo nerde diye.Vivre olmasa bile adam emindi Raizonun orda olduğundan.Başka isim zikretmedi, ne Kinemon ne kanjuro nede Momonosuke.Vivre dememin nedeni Zouyu hemen bulmasıydı.Hareket halindeki adayı hemen bulmasına minkler bile şaşırmıştı.
Zoro'nun bebeyken köyünden olanların nidası. Ama Wano'da bir prense yakışmayacak bir nida. Zoro'nun geçmişinin adımları atılıyor yani.Bu sunachi olayı ne? Neyi kaçırdım
Vista ve Izo gelse ya Alem kılıç ustası görsün. Neko da dönmedi. Muhtemeln baya adam toplayıp gelecek. Vista çiçekler aça aça gelse ne ka güzel olurdu. Baya tavsandan şapka çıkaracak Oda.Güzel bölümdü.
Zoro’nun kılıcı alışmaya çalışması güzel oldu savaş sırasında sorun çıkar diye korkuyordum ama alışma süreci konması iç rahatlatıcı.
Keşke tayfanın diğer üyelerinin de hazırlanışı görseydik veya en azından taktikten haberimiz olsaymış. Oda böyle yaparak istediği zaman istediği vakitte tavşan çıkarabilir bu hoşuma gider mi bilmiyorum.
Wano’ya gelen Luffy ile şimdiki Luffy çok farklı duruyor. Ağaca elini uzatıyor değdirmiyor bile ve ağacın arkası parçalanıyor. Good job evlat.
Usopp ve Franky'i bekliyorum ben. Kairoseki memleketinde en avantajlı olacak ikili. Luffy tekniği g4 ile çözmüş gibi. Teknik min haki max hasar mantıklı olduğu için Hyo ossan beğenmeyerek iyilik yapmış.Güzel bölümdü.
Zoro’nun kılıcı alışmaya çalışması güzel oldu savaş sırasında sorun çıkar diye korkuyordum ama alışma süreci konması iç rahatlatıcı.
Keşke tayfanın diğer üyelerinin de hazırlanışı görseydik veya en azından taktikten haberimiz olsaymış. Oda böyle yaparak istediği zaman istediği vakitte tavşan çıkarabilir bu hoşuma gider mi bilmiyorum.
Wano’ya gelen Luffy ile şimdiki Luffy çok farklı duruyor. Ağaca elini uzatıyor değdirmiyor bile ve ağacın arkası parçalanıyor. Good job evlat.
Anladım. Teşekkür ederimZoro'nun bebeyken köyünden olanların nidası. Ama Wano'da bir prense yakışmayacak bir nida. Zoro'nun geçmişinin adımları atılıyor yani.