Daha Marco, onun ve başkalarının üzerinden ESÜ flashbackleri görücez, hazır mısın?Aman aman boş falan yapıyorlar sayılarla ama baya hızlı ilerliyorlar, bozmasın böyle devam
Daha Marco, onun ve başkalarının üzerinden ESÜ flashbackleri görücez, hazır mısın?Aman aman boş falan yapıyorlar sayılarla ama baya hızlı ilerliyorlar, bozmasın böyle devam
Ace'i rahat bırak yaDaha Marco, onun ve başkalarının üzerinden ESÜ flashbackleri görücez, hazır mısın?
Bi şey yapmadım ki be, bi' fb görmek isterim ben şahsen. Şu an kardeşi onun ateşini devralmışken, rahmetlileri yad etmemek olmaz.Ace'i rahat bırak ya
koca ana ile kim dövüşecek. zoro bu arc sonu yonko seviyesi olur veya çok yaklaşır gibim geliyorHiç ders almadın mı? XD Zoro komutanla bile dövüşemeyecek bu arc. İşte anca Jack'le dövüşür. :/
Dur hele bi luffy önce younkou seviyesi olsun zoro ya daha var..koca ana ile kim dövüşecek. zoro bu arc sonu yonko seviyesi olur veya çok yaklaşır gibim geliyor
Zoro alırsa sadece Kaido dövüşünde yer alır. Onu kesecek olsa bile direk seviye atlamış olmayacak. O anlık bir güçlenme olabilir. Tabi, savaş sırasında oluşacak şartlar önemli. Arc sonu Luffy dahil kimsenin direk o seviyelere geleceğini sanmıyorum.koca ana ile kim dövüşecek. zoro bu arc sonu yonko seviyesi olur veya çok yaklaşır gibim geliyor
Aynı şeyi yazdım bende Sayıları yüksek ama çöpler.Sağlam sayı belli 30-40 arası.Bunlar zaten sorun çıkaracak olanlar.Hele ki 2 canavar onlara çare üretir iken as adamları da düşünmek lazım.Luffy ve 6-7 kişiyi çıkar, Kaido 3990 kişiyi 1 saatte tokatlar, Sugar'ınki gibi aşırı işlevsel meyve yetenekleri olmadığı sürece hepsi çöp, Aynısı Kaido tarafı için de geçerli, Luffy haki salsa kaç kişi ayakta kalacak zati? Çok boş yapılıyo çoooook.
luffy kaido vs'si kesin koca ana ile kim dövüşecek.Zoro alırsa sadece Kaido dövüşünde yer alır. Onu kesecek olsa bile direk seviye atlamış olmayacak. O anlık bir güçlenme olabilir. Tabi, savaş sırasında oluşacak şartlar önemli. Arc sonu Luffy dahil kimsenin direk o seviyelere geleceğini sanmıyorum.
Başka bir güç gelebilir. Big Mom yine kafayı yiyebilir. Daha tutarlı olasılıklar var.luffy kaido vs'si kesin koca ana ile kim dövüşecek.