O off-panel. hangi liman olduğunu Nami'ye anlatıyor o kısıma bak.Oralarını anladım da oroçi ''demek buluşma noktası itaçi oldu'' deyince bir kaç kere okudum bir önceki mangayı ve yeni bölümü kinemon isim vermiyor buluşma noktası hakkında. Hatta luffy'e limanda buluşuruz diyor ama hangi liman?
Tamam işte geçen bölümde buluşma yeri Tokage Limanı dendi. Yani Udonoralarını anladım da oroçi ''demek buluşma noktası itaçi oldu'' deyince bir kaç kere okudum bir önceki mangayı ve yeni bölümü kinemon isim vermiyor buluşma noktası hakkında. Hatta luffye limanda buluşuruz diyor ama hangi liman?
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Şimdi olduTamam işte bölümde buluşma yeri Tokage Limanı dendi. Yani Udon
Orochi için Tokage Limani yazmış, Itachi değil. Yarın resmi yayın gelince bakalım.
Bence de o kız. Ya Kaido bunu iplemez bile, sana dalacaklar dese umruna takmaz, Orochi kendi güçleri ile bizim ekibi alamaz. Hiyori dışı ekmek çıkmaz ona.Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Şimdi oldu
Ajan belli belli Kesin kanaat getirdim şişko ninja kız ikna oldum artık.
Bölümün en güzel yanı da buydu bana göre. Belki 5 yılda bitireceğim diyorum ama inanmıyorsunuz alın bakın tarzı bir mesajdırBen bir gün kaldı sanıyordum. Son sayfaya dikkat etmemişim. Oda son günü de yemiş. Her şey hazır ve baskın olacak yani. İşte bu güzel.