Wado karartılacak ama bu arctaki bitirici vuruşu Enma yapar muhtemelen. Oden'in iradesi vücut buldu falan. Oda sever böyle şeyleri.Eğer bir kılıç karartılacaksa o Wado olmalı, Enma kim ?
Wado karartılacak ama bu arctaki bitirici vuruşu Enma yapar muhtemelen. Oden'in iradesi vücut buldu falan. Oda sever böyle şeyleri.Eğer bir kılıç karartılacaksa o Wado olmalı, Enma kim ?
1 aydan fazla olmuştur.Luffy'lerin tüm kekten wanoya gelmesi baya sürüyordu bi zaten,Dressrosa'ya gidiş falan da uzun sürdü.Enma'dan bağımsız olarak söylüyorum.. Şimdiki Zoro daha güçlü olalibilir. Çünkü BAA'dan sonra 1 ay falan geçti herhalde. Yolculukta ister istemez güçleniyorlar. He belirgin bir fark yoktur o ayrı. Ama Enma kontrolünden sonra işler değişecek
Yani şimdi yatkınlık olayı da enteresan. Shanks ve Rayleigh en üst seviye adamlardan. Üç hakide de usta olmaları lazım. Enteresan bir şey. Mesela Katakuri geleceği görebilirken, Big Mom göremiyor. Big Mom ki, diğer imparatorları geçmek isteyen bir kadın. Neden bu konuda kendini geliştirmiyor? Kara kılıç muhabbeti de böyle. He, derse ki, b.haki üst sınırı konusunda Mihawk ve Ryuma diğerlerinden daha üstte, sadece onlar yapabildi; ancak bu şekilde olabilir.Shanks'ı biliyoruz da acaba Ray de mi kral hakiye yatkın ? Öyleyse adama neden Kara Kral demişler ? Roger'ın arkasından iş mi çevirmiş yoksa ? Yoksa Roger'ı hasta eden adam mı reyis
Mihawk ve Ryuma'ya +++++ Enteresannn.
Seçeceksem ben de Wado'yu seçerim. Belki de 3'ü birden kararacak. Sonuçta bu adam 3 kılıç stili kullanıcısı. Bir dövüşte 3 kılıç kullanacak. Niye bir tanesi kara olsun da, diğerleri olmasın? Ki, bu durum gücünü azaltıyor.Eğer bir kılıç karartılacaksa o Wado olmalı, Enma kim ?
Yürü git be.YESSSS!. Ciddi misin peki
Bakalım Kara Murat kim çıkacak!Cartman ile Ro shi nan te yi banlayan. Beni de banlasın.
Law ihanete değil çökertmeye gidiyor.
Doğrudur. O zaman her türlü güçlenmiştir. Tabi bunlar önemsiz güç artışlarıdır. Asıl olay bundan sonra başlıyor.1 aydan fazla olmuştur.Luffy'lerin tüm kekten wanoya gelmesi baya sürüyordu bi zaten,Dressrosa'ya gidiş falan da uzun sürdü.
Hepsini karartırsa tekniğin etkisi azalır, sonuçta nasıl kral haki adam başı çıkmaya başladıkça verilen tepki azaldıysa bunda da aynı şey olabilir. Hatta ilerde Oda'nın biraz daha heyecan katmak için sağdan soldan kılıç karartanlar çıkaracağını şimdiden düşünüyorumSeçeceksem ben de Wado'yu seçerim. Belki de 3'ü birden kararacak. Sonuçta bu adam 3 kılıç stili kullanıcısı. Bir dövüşte 3 kılıç kullanacak. Niye bir tanesi kara olsun da, diğerleri olmasın? Ki, bu durum gücünü azaltıyor.
Belki de çoktan çıkmıştır.Spoiler haftaya da erken çıkacak.
Sadece Zoro yaparsa, dediğin gibi başkaları çıkmazsa etkisi azalmaz bence.Hepsini karartırsa tekniğin etkisi azalır, sonuçta nasıl kral haki adam başı çıkmaya başladıkça verilen tepki azaldıysa bunda da aynı şey olabilir. Hatta ilerde Oda'nın biraz daha heyecan katmak için sağdan soldan kılıç karartanlar çıkaracağını şimdiden düşünüyorum
Mesela King'in kılıcı kara olmasın, hiç gördük mü çektiğini ?