OP'nin en sevdiğim kısmına geldik. Şimdi yine dünyada neler olup bitmiş onu öğreneceğiz. Haftaya çok süper bölüm gelecek.
Mangaka "her perde sonrası Dünya" olayını bir sistematiğe dönüştürürse güzel olur. Perde sonlarını da iple çekeriz. Bir iki bölüm de Reverie verse güzel olurdu.OP'nin en sevdiğim kısmına geldik. Şimdi yine dünyada neler olup bitmiş onu öğreneceğiz. Haftaya çok süper bölüm gelecek.
Ya Mihowk ve Reverie'yi merak ediyorum ben. Hancock Crocodile filan da var tabii.Mangaka "her perde sonrası Dünya" olayını bir sistematiğe dönüştürürse güzel olur. Perde sonlarını da iple çekeriz. Bir iki bölüm de Reverie verse güzel olurdu.
Mihowk kepçük Kizaru'nun ağzını gözüne, gözünü kulağına monte etmiş olsa da şu forum bir yıkılsa bee  Ya Mihowk ve Reverie'yi merak ediyorum ben. Hancock Crocodile filan da var tabii.
O zaman da Kizaru küçümsenmeye başlar zaten güçlü değildi derler. Çarpılırlar tabii sonra.....Mihowk kepçük Kizaru'nun ağzını gözüne, gözünü kulağına monte etmiş olsa da şu forum bir yıkılsa bee  
Zaten her yere "ben gidem mi emmiiiğğğğ" edasıyla atlıyor. Git de gör ebenin gözünü
Adadaki maymunlar... Ki-saru ? Sarı maymun.. YoksaO zaman da Kizaru küçümsenmeye başlar zaten güçlü değildi derler. Çarpılırlar tabii sonra.....
Mihowk vs Kizaru, bu iki karizmatik abinin savaşına ada filan dayanmaz.
Tüm Kek'e çökmüş vaziyette görürüz umarım.Umarım Teach tarafını gösterir haftaya.