Ufak bir noktayı kaçırmışsın. Bu teknik hem saldırıyor hem karşılıyor. Hyo amca "Eğer o yeteneği (Rayleigh'in müzayede salonunda yaptığını) kullanabilirsen Big Mom'ın saldırılarını da durdurabilirsin." diyor.Şimdiki Luffyi işte İlk amiralle kapıştırda tam yonkou ile kapışma kıvamına gelsin.Yoksa yine patlatacak Kaido. İşin sıkıntı kısmı Kaidoya hasar vermek değil, Kaidonun hasarına dayanmak.Teke giden adam şimdi yüzlerce darbe alacak ve dayanacak.Mantığın ırzına geçecek yani mangaka.Luffy yeni teknikle saldırı gücünü arttıda darbe alıncaki dayanıklığını arttırmadı ki.Kaldı ki daha yarı zoan+koka modu var.Kaido, Luffynin öğrenmeye çalıştığı tekniği bile bilmiyor varsayalım(serinin şuanki zirvesinin bilmediğini düşünmek bile istemiyorum,helede dünkü sümüklüler yapabiliyorken).
Shimotsuki D ZoroEvet büyük oyunu çözdüm. Shimotsuki Kouzaburou = Koushirou
Ben de onu merak ettim shusui ile aynı kara kılıç değil nasıl Zoro powerup aldıShusui 21lik ve kara kılıç olunca kalitesi artmış, en azından bu çeviride sınıf atlama ile ilgili bir durum yok. O zaman çok merak ediyorum 21lik ve kara kılıç olan Shusui nasıl 21lik ve kara kılıç olmayan Enmadan daha kalitesiz oluyor. Akıl mantık dahilinde açıklamalara açığım.
Bu bölüm tek başına dört bölüm ederdi, adam cidden bir şeyleri hızlandırıyor mu acaba.
Perde kapanırken güç kasan iki karekter ortak mı savaşacak yoksa ayrı mı takılacaklar merak içindeyim.
Son olarak işi yaymayınca anlatım baya baya akıcı olabiliyor.
Oooo yea beybiEvet büyük oyunu çözdüm. Shimotsuki Kouzaburou = Koushirou
50 yıl önce kaçan adam 60 70 yaş vardır belki de 100. O köyün kurucusu Kozaburo'dur Zoronun ve Kuinanin olduğu yer. Bi ihtimal Koshiro, Kozaburonun oğludur.O 50 yıl önce kaçan dayı Zoro'nun peder herhalde.
Law orada sahte bi rapor ulaştırıyor herhalde anlayamadım tam ama bilgiler yanlış.