Ben almayayım ondanShanks devrimcilerle birleşip WG'ye ön saldırı yapsın finalden önce.Umarım Oda bize Shanksın ajan olabileceği günleri göstermez amin...
Ben almayayım ondanShanks devrimcilerle birleşip WG'ye ön saldırı yapsın finalden önce.Umarım Oda bize Shanksın ajan olabileceği günleri göstermez amin...
Ya o bence şey gibi zoronun kendi adası var nami ziyaret etmek istiyor vs. Çocukça yav. Ejderhalar da özler Yubashiri-samaNe ciddisi yahu? Yaşlılara “havv havv havvv” diyordu. Kaido’dan ne farkı var? Buraya gelirsen seni öldürürüm çok büyük bir laf. Şakası yok. Luffy es kaza böyle cümle kursa o bile öldürürdü.
1- Nami böyle bir şey için aramaz. Çat kapı gider.Ya o bence şey gibi zoronun kendi adası var nami ziyaret etmek istiyor vs. Çocukça yav. Ejderhalar da özler Yubashiri-sama
Örnek bulamadım ya. Anladın sen beni.1- Nami böyle bir şey için aramaz. Çat kapı gider.
2- Zoro desen başının tacı eder canı East Blue’lu hemşerisini.
Bakalım nasıl efsane sahnelere şahit olucaz son savaşta. Görmeden ölürsem gözüm açık giderBen almayayım ondanShanks devrimcilerle birleşip WG'ye ön saldırı yapsın finalden önce.
Olabileceği günü gördük, geriye olduğu günü görmek kaldı.Umarım Oda bize Shanksın ajan olabileceği günleri göstermez amin...
Aynen doğru diyosun :dOlabileceği günü gördük, geriye olduğu günü görmek kaldı.
Eski günleri yad eder Pika Pika reyizKizaru reis + Marco + Supernovalar müthiş bir ittifak olur.