Oden kaidoyu kesti ama savaşı kim kazandı acaba?
Pardon o zaman , Bm Kaidoyu falan diğerlerinden baya uzun sanıyordum bm 8.80Jack 8.30 metre falan King'de o boylarda çıksa gayet uzun oluyor Kata'dan.
Oden idam edilirken çocuklar anneleri ile sarayda oden kılıcı vermemiş diyelim başkası getirdi verdi o zaman momonosukede kılıç olmalı ama yok çünkü geleceğe yollandı demekki oden kılıçları bu olaylardan önce çocuklara vermişOden idam edilmeden önce kılıçları vermiş. Belli ki dövüş olmuş, yaralamış sonra yakalanmış bir şekilde kılıçlarını çocuklarına bıraktırmış, belki idam edilirken bağırdı falan bilemeyiz.
O da olur. Ölürsem bu kılıçlar sizindir demiş olabilir.Oden idam edilirken çocuklar anneleri ile sarayda oden kılıcı vermemiş diyelim başkası getirdi verdi o zaman momonosukede kılıç olmalı ama yok çünkü geleceğe yollandı demekki oden kılıçları bu olaylardan önce çocuklara vermiş
Bana kalırsa Teach Wano'dan ziyade Reverie ile ilgilenir..Teach sırf izlemek için de gelebilir wanoya
Ee o zaman elinde kılıç yokken nasıl hasar verecek kaido-ya bilmiyorum yaa belki gözümden kaçan bir şey vardır bir gün kesin açıklanacak zaten o gün görürüz garibime giden denjiro için kasılan gizem bence bu adam ya öldü ya da kaido-yu yaraladı ölmüş olsa toki-nin kehanetine ters düşecek bilmiyorum bir şeyler var ama neyse düşünmek yordu ilerde görürüzO da olur. Ölürsem bu kılıçlar sizindir demiş olabilir.
Eğer öyle ise Luffy mermiye kafa atıyo demektirAcaba vurduğu şey Kairoseki mi?