Tek eksik Bonney. Bu kız Wano'ya gelir de Momo'ya dokundurursa ortalık karışırTotsuka-no-Tsurugi veyahut diğer adıyla Ame no Habakiri'nin anlamı Snake Slayer of Takamagahara olması gerekiyor. Momo vs Orochi geliyor gibi.
Tek eksik Bonney. Bu kız Wano'ya gelir de Momo'ya dokundurursa ortalık karışırTotsuka-no-Tsurugi veyahut diğer adıyla Ame no Habakiri'nin anlamı Snake Slayer of Takamagahara olması gerekiyor. Momo vs Orochi geliyor gibi.
Momo çocuk olsa bile büyük bir potansiyel taşıyor. Sevsek de sevmesek de kabul etmemiz gerek. Son vuruşu o yapar zaten.Biri çocuk diğeri avel bu kadar kötü bir vs çizemez oda.
Momo için güzel de olur. Bu arada bu Orochi ne iğrenç bir yaratık çıktı. Adam belli ki Oden'in kılıç stilini bile çalmış. :/Güzel bilgi. Nedense Orochi'nin bu halde çıkmasından beri, hep Momo'nun onu alacağını düşünüyordum. Bir de şu antrenmanları var Momo'nun zaten. Bu kılıç ve anlamı ile gayet olabilitesi arttı gibi Ek olarakta geleceğin Şogununun bir kahramanlık yapması lazım zaten ki orochi tam iş görür bu konuda zaten babasına ihanet etmişti.
Son dönemde ki en iğrenç karakter.Momo için güzel de olur. Bu arada bu Orochi ne iğrenç bir yaratık çıktı. Adam belli ki Oden'in kılıç stilini bile çalmış. :/
Öyle olacak gibi de şu gözüken devlerde ilginç.Son dönemde ki en iğrenç karakter.
Bir de ikisi de meyveli zaten. Wano'nun başı bir ejderha ile dertteydi. Şimdi bir ejderha(Momo) buranın kurtarıcılarından olacak
Fark etmemişim.@William cutting la niye 2 spoiler konusu var
Onları hiç anlayamadım gerçekten ilginçÖyle olacak gibi de şu gözüken devlerde ilginç.
Yoksa bir deney ürünleri mi?Onları hiç anlayamadım gerçekten ilginç