Drake şüpheli eleman güven olmaz onaHocam hele bir bak. Aralarında bir derstir almış başını gidiyordu. Zil çaldı, ders bitti.
@Aiden Law-Drake anlaşması olduğu belli. Ya da Drake bir kerelik görmezden geliyor.
Drake şüpheli eleman güven olmaz onaHocam hele bir bak. Aralarında bir derstir almış başını gidiyordu. Zil çaldı, ders bitti.
@Aiden Law-Drake anlaşması olduğu belli. Ya da Drake bir kerelik görmezden geliyor.
O o kadar kolay değil. Ekibine işkence etti de gelmiş ahkam kesiyordu. Amma Oda bir şekilde bizimkilerin yanında durması için bağlayacak. Güzel bağlasa bari.Bence kesin ya Drake ve Law. Hawkins de Apoodan çekmiş. Yani Kid ile aynı durumda. Tayfaya katılmak gibi duruma düşmüş. Buradan Drake Hawkins ve Law birlikte ayrilsin isterdim
Drake, Law-Luffy ittifakına özel ilgisi vardı. Bizimkilere ayrıcalık tanıyabilir.Drake şüpheli eleman güven olmaz ona
Final hoş olsun da gerisi önemli değil. Final kötü biterse bu kadar zaman harcadığıma üzülürümOrası öyle ama bence hikaye öyle bir yere gelmeli ki bir taşla iki kuş vurulması gerek. Çünkü beyefendi en son serinin %65'i tamamlandı demişti. Eğer o zamandan bu yana tamamlanma oranında değişiklik olduysa artık olaylar daha fazla olmalı . O kadar çok açıklanacak mesele ve bu meselelerin bir kısmından doğacak savaş var .Bu malzemelere sıra gelmesi için Kaido, Mom Shanks'tan ikisinin güme gitmesi lazım artık.
Evet, her şey bir anda oldu. Nasıl oldu da kabul etti, merak ediyorum.Tamam sakinim reis hepsi üst üste gelince bi atarlandım.
Tüm büyuk serilerin finali kötü olur örnek.Final hoş olsun da gerisi önemli değil. Final kötü biterse bu kadar zaman harcadığıma üzülürüm
Abi hakkını yemek istemiyom ama Luffynin bu çabası varken Zoro Kaidoya dalacak demek pek içime sinmiyor Hiyori olmasa, Zoro da arc başı dayak yese idi keşke. Zoroda Luffydeki ışığı göremiyorum daha. Kinlendigi adam orochiBu ne ya? Rocky mi çekiyorlar.
Zoro alsın king'i sonra da yaralıları taşısın bana yeter.Abi hakkını yemek istemiyom ama Luffynin bu çabası varken Zoro Kaidoya dalacak demek pek içime sinmiyor Hiyori olmasa, Zoro da arc başı dayak yese idi keşke. Zoroda Luffydeki ışığı göremiyorum daha. Kinlendigi adam orochi