Bepolarda yok. Özledim keratayı xdÇıkıyor da elletmiyor Oda. Tek kare göstertip kaçırttırıyor. Bak yine öyle yapmıştır.
Bepolarda yok. Özledim keratayı xdÇıkıyor da elletmiyor Oda. Tek kare göstertip kaçırttırıyor. Bak yine öyle yapmıştır.
Sal Bepoları ya. Geçen sayı gözüktüler yeter.Bepolarda yok. Özledim keratayı xd
Öyle. Hawkins de kader kurbanı. Apoo Kaidonun baştan beri adamı imiş sero.Ooo öyle olursa aralarında anlaşma olduğu daha bir kesinleşmez mi
Law'un dediği şey biraz kafa karistirici. Law > Hawkins o kesin zatenHawkins bundan zopa yemiyor mu ? Apo nun meyve de sağlam ha adı açıklasın artık tipine sjdhdhdh xd
Law ne dedi ki. Ben Hawkins'i haklı göremem yine de. Kurunun yanında yaşta gitti. Sen ihanet et. İşkence et. Law ve Kid'in Hawkins'e güven duyacaklarını sanmıyorum.Öyle. Hawkins de kader kurbanı. Apoo Kaidonun baştan beri adamı imiş sero.
Law da Hawkinsin bir planı var diyor
Law'un dediği şey biraz kafa karistirici. Law > Hawkins o kesin zaten
Kanka okumuyorum ya spoiler bakıyorum gidiyorum, baya birikti ama okuncak bir şeyde yok. Law çıktı diye heyecanlandım.Sal Bepoları ya. Geçen sayı gözüktüler yeter.
Law ikisini de bir zopalasin da rahata ereyim.Öyle. Hawkins de kader kurbanı. Apoo Kaidonun baştan beri adamı imiş sero.
Law da Hawkinsin bir planı var diyor
Law'un dediği şey biraz kafa karistirici. Law > Hawkins o kesin zaten
Kanka Bepo yine üzgünüm diye çıkıyor sahneye.Kanka okumuyorum ya spoiler bakıyorum gidiyorum, baya birikti ama okuncak bir şeyde yok. Law çıktı diye heyecanlandım.
Law ikisini de bir zopalasin da rahata ereyim.
Ya kahshshdhdhddh adamın tek repliği xdKanka Bepo yine üzgünüm diye çıkıyor sahneye.