Law zaten Doflamingo'yu, Kaido'yu kullanarak ortadan kaldırmayı planlıyordu.
Belki de Doflamingo'nun bir süre deli divane gibi kaçmasını umuyordu sırf işkence olsun diye.
Ama tabi akıbetinden ne kadar kaçabilirse artık.
Luffy ile karşılaşana kadar Kaido'yu karşısına alma niyetinde olmayabilir gibi durduğunun farkındayım ama detaylı bakınca o ihtimal de çok aşırı zayıflıyor.
Çünkü kolu koptuğunda "Zaten buna hazırdım" diyor. Yani Doflamingo ile savaşmaya hazır bir şekilde planını yapıyor. E Doflamingo'yla savaşırsa Kaido, işin ardındakinin o olduğunu öğrenir ve onu da hedef seçerdi. Bunu tahmin etmediğini sanmıyorum.
Dahası farz edelim planı hiç dikkat çekmeden Doflamingo'yu Kaido'ya öldürtmekti, ileriki planlarında yine yonkoular olacak çünkü planı tıkır tıkır işlese bile adam yeni dünyaya giriyor. Ya bir yonkou adamı olacak ya da bir yonkou ile savaşacak.
Hani Doflamingo'nun işini hallettikten sonra Grandline'a dönme niyetinde olduğunu da sanmıyorum çünkü zaten Doflamingo için Shicibukai olmuş. O saatten sonra o makama ihtiyacı kalmıyor.
Kim bilir ne kadar zor olmuştur zaten dünya hükümetinin adamı olmak onun için.
Ve süpernovaların hiçbiri grandline'da kalmıyorken Law'dan grandline'da kalmasını beklemek de yanlış olurdu.
Adam her şeyi göze alarak ve bilerek Yeni dünya'ya giriyor ve Luffy ile karşılaşana kadar hiçkimseyle müttefiklik işine kalkışmıyor.
Onun dışında haklısın ama.