Aynen bea. Yani boyle "hehe,tamam" mesaji yazacak kisi ve mesaji gormedim de yani gormedigim zaman bazi seylere sasiriyorum kusura bakma.Hayat beklenmeyen şeylerle dolu bea.
Aynen bea. Yani boyle "hehe,tamam" mesaji yazacak kisi ve mesaji gormedim de yani gormedigim zaman bazi seylere sasiriyorum kusura bakma.Hayat beklenmeyen şeylerle dolu bea.
Nidai'yi alırsa Shodai'yi alacağı da kesinleşir. Shodai'yi alırsa seriyi Wado, Enma ve Shodai ile tamamlamasını isterim. Aslında benim önceden beri istediğim 3 Kitetsu ama Enma işi bozacak gibi duruyorArc sonu Zoro'da olacak katanalar:
1-Wado
2-Enma
3-Nidai / Hitetsu tarafından Zoro'ya özel dövülecek bir kılıç
Tek atar.Zoro'nun seviyesini bilmiyoruz bile. Fiziksel olarak her türlü dayanır Kaido'ya aslan parçası. Kaido, Luffy'e vurduğu gibi üç dört kere Zoro'ya vursa anca indirir.
Düşünsenize Zoro yürüyor, sağ elinde enma, sol elinde shodai. Oza karşı yürürken açmıştı kollarını böyle. Kaidoya böyle yürüsün. Kaido desin bu kılıç...
![]()
Bu zamana kadar düşünemediniz zaten bak başınıza neler geldi
Ne düşüncesiz birisin
Çok uzun yıllardır ortada bir şey olmayınca yaprak kımıldasa doğal afet muamelesi yapıyorsunuz haliyle ama anlıyorum tabii.Bu zamana kadar düşünemediniz zaten bak başınıza neler geldiDaha bu başlangııııııııçççç
![]()
![]()