Öyle olsun madem. Beni niye ilgilendirdiyse bu kadar.Monster trio kavramı daha çok tayfa içi güç sıralaması ile alakalı. Sanji her zaman 3.güçlü olacağı için öyle bir şey bozulmuş olmuyor bence![]()

Öyle olsun madem. Beni niye ilgilendirdiyse bu kadar.Monster trio kavramı daha çok tayfa içi güç sıralaması ile alakalı. Sanji her zaman 3.güçlü olacağı için öyle bir şey bozulmuş olmuyor bence![]()
Bozmaz. Öyle olsa Sanji nova veya en kötü nesilden olurdu. Kaldı ki Wcı'da Sanji, Big Mom ile ilgilenmedi mi? Luffy ise Katakuri ile dövüştü. Denge bozulmuş mu oldu?@Mr.Bushido Şu da var. Luffy-Zoro bossta olup Sanji'nin başkasını alması monster trio kavramını bozmaz mı![]()
Anası da bu çıkar. :/ Kaşlar benziyor zaten.Şu sağdaki adam Zoronun babası çıkacak. At fava bekle
![]()
Hahaha aynen ya senin ki Law zaten o da olacak dövüşteÖyle olsun madem. Beni niye ilgilendirdiyse bu kadar.![]()
Yalnız bu ablamız da fena değilmiş
Sanji zarar verdi mi Mom'a. Burada Zoro'nun zarar vermesinden bahsediyoruz.Bozmaz. Öyle olsa Sanji nova veya en kötü nesilden olurdu. Kaldı ki Wcı'da Sanji, Big Mom ile ilgilenmedi mi? Luffy ise Katakuri ile dövüştü. Denge bozulmuş mu oldu?
Ben de düşünüyorum bunu. Özellikle işaretlediğim yerlerde, şakağındaki çizgi ve favorileri çok benziyor. Duruşu falan da andırıyor da, bölüm çıkınca daha kaliteli haline bakarız.Şu sağdaki adam Zoronun babası çıkacak. At fava bekle
![]()
Zoronun valide sultanı olmaya yakışır.Anası da bu çıkar. :/ Kaşlar benziyor zaten.
![]()
Göremiyorum benimkini ne yapayım. Sizinkilere sarayım az bir şey.Hahaha aynen ya senin ki Law zaten o da olacak dövüşte![]()
Gözükür gözükür merak etmeGöremiyorum benimkini ne yapayım. Sizinkilere sarayım az bir şey.![]()