Siz yarın görürsünüz.Yolla da biz de görelim.
Siz yarın görürsünüz.Yolla da biz de görelim.
Elimde olsa arkadaşı Zoro fanlığından atarım, feci sinirlendimAynen öyle. Mihawk yenilecek o kılıçla.
Yani. Bu arkadaş nasıl Zoro fanı anlamadım ben.![]()
Daha kaliteli kılıç ile güç artışı oluyor. İş başka profesyonellik başka. Kuinanın kılıcı en iyi 21den birisi. Zoronun tam gücünü ancak 3 tane en iyi 12den kılıçla görebiliriz. Bu sebeple Zoro'nun o kılıçtan da kurtulması lazım.Elimde olsa arkadaşı Zoro fanlığından atarım, feci sinirlendim
Kuina kırmızı çizgimizdir![]()
Şart değil üç tane 12 olması. Mihawk'ın kılıcı en iyi kılıç. Çünkü Mihawk dünyanın en iyi kılıç ustası. Zoro en iyi olunca Wado, Dünya'nın en iyi kılıcı olup hepsini geçecek zaten. Zoro en iyi olduktan sonra Mihawk'ın kılıcı en iyi 12'li olarak anılmaya devam edecek. Zoro, 21'lik kılıcı Dünya'nın en iyi kılıcı yapacak. Bunun gazı bile Zoro'ya olan sevgiyi katlıyor.Daha kaliteli kılıç ile güç artışı oluyor. İş başka profesyonellik başka. Kuinanın kılıcı en iyi 21den birisi. Zoronun tam gücünü ancak 3 tane en iyi 12den kılıçla görebiliriz. Bu sebeple Zoro'nun o kılıçtan da kurtulması lazım.
Shodai Kitetsu (12den biri)
Enma (muhtemelen 12den biri)
Bir tane daha en iyi 12den gelmeli.
O halde kılıcın potansiyelinden çok kullanıcının potansiyeli daha büyük bir etken diyorsun.Şart değil üç tane 12 olması. Mihawk'ın kılıcı en iyi kılıç. Çünkü Mihawk dünyanın en iyi kılıç ustası. Zoro en iyi olunca Wado, Dünya'nın en iyi kılıcı olup hepsini geçecek zaten. Zoro en iyi olduktan sonra Mihawk'ın kılıcı en iyi 12'li olarak anılmaya devam edecek. Zoro, 21'lik kılıcı Dünya'nın en iyi kılıcı yapacak. Bunun gazı bile Zoro'ya olan sevgiyi katlıyor.
Yani bir noktada öyle denebilir. Sonuçta Mihawk, eline Yubashiri'yi alsa onla da en iyisi olurdu.O halde kılıcın potansiyelinden çok kullanıcının potansiyeli daha büyük bir etken diyorsun.