HaydaaaWano sonrası Zoro ağzına almaktan vazgeçsin
HaydaaaWano sonrası Zoro ağzına almaktan vazgeçsin
Sen dalganı geç bakalım, Mihawk için Yonkou seviye diye kendinizi avutuyorsunuz. Zoro'nun artık Mihawk'tan geri kalır bir yanı kalmadı. Kılıç kullanma stilinde artık aştı kendisini, Zoro'ya gerekli olan sadece Fiziksel güçtü onu da her geçen gün kazanıyor. Mihawk Zoro'yu küçük bir çakıyla tuttuğu zaman teknik uygulamadı fiziksel güç uyguladı. Zoro'nun zaten tekniği gayet başarılı eksikliği fiziksel gücüydü. Aynı şekilde Mihawk ile yaptığı son atakta Zoro'nun kılıçları parçalandı, tekniğinin zayıf olduğunu göstermez, sende biliyorsun ki Meito olmayan kılıçların Meitolar karşısında bir ince demir çubuktan farkı yoktur. Örneğin son olarak One piece'nin anime bölümünde Luffy Nidai Kitetsu ile 7-8 tane kılıcı aynı anda parçaladı. Zoro'nun tekniği artık kusursuza yakın.Pica gibi bir hayvanı kestiği zaman gördük ki artık fiziksel olarak da hazır. Tek eksiği var o da en üstün 12 kılıçtan biri lazım. Önümüzdeki bölümde alacağı Enma ya da Shodai Kitetsu bu eksiğini kapatır.Yok bence amirale yarım, yonkoya yerine göre tek veya bir buçuk porsiyon atabilir.
Aynen öyle olacak zaten, muhtemelen Shodai Kitetsu teorisi gerçekleşecek olursa bizim tayfa Wano'yu kurtardıktan sonra bir süre Wano'da kalacaklar. Nidai ve Sandai Kitetsu'nun dövülmesi ve Shodai'nin oluşması uzun sürebilir, çünkü böyle değerli kılıçları hazırlamak uzun haftalar alabilir.Wano sonrası Zoro saçlarını Ryuma gibi bağlasın, onun giydiği gibi bir samuray kıyafeti giysin, ağzına almaktan vazgeçsin, bir elde shodai bir elde enma ile ayrılsın, Allah'ım çok şey mi istiyorum.
Wado Ichimonji'yi bıraksın mı? Kuina'nın kılıcını?Wano sonrası Zoro saçlarını Ryuma gibi bağlasın, onun giydiği gibi bir samuray kıyafeti giysin, ağzına almaktan vazgeçsin, bir elde shodai bir elde enma ile ayrılsın, Allah'ım çok şey mi istiyorum.
Cok sey istiyorsun.Wano sonrası Zoro saçlarını Ryuma gibi bağlasın, onun giydiği gibi bir samuray kıyafeti giysin, ağzına almaktan vazgeçsin, bir elde shodai bir elde enma ile ayrılsın, Allah'ım çok şey mi istiyorum.
Arkadaş kafayı güce takmış durumda. Hatta baksana Zoro'nun tamamen değişmesini istiyor. Takılma pek.Wado Ichimonji'yi bıraksın mı? Kuina'nın kılıcını?