Uyurken de durduğuna emin misin?Belinde duruyorlar ordan.
Uyurken de durduğuna emin misin?Belinde duruyorlar ordan.
Hassasiyetini bizzat ileteceğim, dikkate alcağından şüphem yok.Bushido olayında hassasım kardeş. Gintama'dan öğrendim ben samuraylığı, gözümde yerleri ayrı.
Bu adam da en güçlü kılıç ustası olacak adam.
Kendini kaybetsin, kılıcını kaybetmesin.
Şahsen benim dünyanın en güçlü kılıç uatasından beklentim bu.
Genelde kestirirken belinde görüyoruz. Bildiğim kadarıyla sadece yemek yerken belinden çıkarıyor ama o zaman bile dibinde oluyor kılıçlar.Uyurken de durduğuna emin misin?
Sen aç da liderlik yap bize yahu hatta ankete Zoro wano sonrası hangi kılıçlara sahip olacak diye soru da ekleyebilirsin.Zoro, Hazan Suyu'nu Wano'da bıraksın mı bırakmasın mindiye anket açın da, orada tartışın bari.
Zoro dokunulmaz ya ondan. Law'a olsaydı bunlar demediklerini bırakmazlardı. Yorumlarının arkasındayım.Genelde kestirirken belinde görüyoruz. Bildiğim kadarıyla sadece yemek yerken belinden çıkarıyor ama o zaman bile dibinde oluyor kılıçlar.
Öyle ayakkabı gibi girişte falan çıkarmıyor yani.
O yüzden ha belinde ha dibinde. Waterseven'da kılıcı yanında olduğunu görmeden, dokunmadan hissetmişti zaten. Bu yüzden ne şekilde çaldırmış olursa olsun kabul edilir bir şey değil.
Üstelik bu ikinci.
Dahası Gyukimaru gözünün içine baka baka kılıçla giderken bu kendini koyverdirdiydi çok açım diye.
Bu daha iyi.Sen aç da liderlik yap bize yahu hatta ankete Zoro wano sonrası hangi kılıçlara sahip olacak diye soru da ekleyebilirsin.
Hissetme olayı anladığım kadarıyla lanetten dolayı. Zoro'nun da uykusundan kolayca uyandırılamayacağını düşünürsek, çaldırması gayet olası.Genelde kestirirken belinde görüyoruz. Bildiğim kadarıyla sadece yemek yerken belinden çıkarıyor ama o zaman bile dibinde oluyor kılıçlar.
Öyle ayakkabı gibi girişte falan çıkarmıyor yani.
O yüzden ha belinde ha dibinde. Waterseven'da kılıcı yanında olduğunu görmeden, dokunmadan hissetmişti zaten. Bu yüzden ne şekilde çaldırmış olursa olsun kabul edilir bir şey değil.
Üstelik bu ikinci.
Dahası Gyukimaru gözünün içine baka baka kılıçla giderken bu kendini koyverdirdiydi çok açım diye.
Dostum sen şimdi birisiyle kapıştığını düşün ve yendiğin kişi sana kılıcını ödül olarak veriyor. Sonra ülke geliyor diyor ki bu bizim kılıcımız diyor. Halbuki kılıcın sahibi sana emanet etmiş. Sonra birisi çıkıp diyor ki sen bu kılıcı ülkeye bırak sana kaido’yu kesebilen kılıç vereyim diyor. Şimdi hangisi güç peşinden koşmak kendine ait olan kılıcın peşinden gitmek mi yoksa kaido’ya zarar veren kılıcı almak mı? Kılıcın hiç mi hatrı yok? Sadece bir metal parçası mı? Zoro’nun habire kılıcını kaptirması zaten baştan aşağı onur lekeyen ve rezalet bir şey şimdi de kılıcını takas ederse zoro benim gözümde kılıç ticaretçisi ve kılıçlarına zerre önem vermeyen birisi olur.Nasıl sorun yok? Şımarıklıktan başka bir şey değil. Ağırbaşlı biri olsa, alın hazinenizi problem değil der geçer. Kılıç mı yok? Ama güçlü bir kılıç olduğu için bırakmak istemiyor, bencillik. Başka bir güçlü kılıç için bırakırsa dediğimi iyice kanıtlamış olur. Kılıçlara bağlılığı sadece güçten ibaret.
Çaldırmayacak.Hissetme olayı anladığım kadarıyla lanetten dolayı. Zoro'nun da uykusundan kolayca uyandırılamayacağını düşünürsek, çaldırması gayet olası.
Ya yok. Mesele Zoro, Law, Mihawk falan değil.Zoro dokunulmaz ya ondan. Law'a olsaydı bunlar demediklerini bırakmazlardı. Yorumlarının arkasındayım.