Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 952 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy vs kaido ya kadar doğru düzgün vs göremeyeceğiz anlaşılan ki o da düzgün olur mu bilinmez
Çok kalabalık bir grup olarak dalarlarsa pek hoşuma gitmez benim. Ha öyle bir şey olacaksa, Novalar vs. Kaido yerine Hasırşapkalar vs. Kaido'yu tercih ederim. :D

Herif vs. çizme özürlüsü olduğu kadar cesaretsiz de aynı zamanda. Kendi oluşturduğu karakterlerin altında eziliyor. Bu konuda büyük 3'lünün açık ara en kötüsü! :artiz: :mad:
Öyle cidden. 952 sayı olmuş, zevk alarak okuduğum 5 dövüş falan anca çıkar şu shounen seride. Aksiyon yönünden cidden zayıf.

Muhtemelen kabul edecek Luffy'yi vermek için Udon'a gidecekler ama Udon'da ki mahkumların serbest kaldığını duyunca Kaido tekrardan öfke küpüne binecektir. Ondan sonra Big Mom'u suçlayacak bunun üzerine Big Mom seve seve zaten ittifak olayını kabul edebilir, şart olarak Luffy'yi kendisi öldürmek isteyecektir. Kaido'da kabul edecektir.
Bro bunlar egoları tavan yapmış adamlar.Zaten Linlin hem zeus hemde egosuna zarar verdiği için luffyi almaya geldi. Kaido luffynin kaçtığını ve yaptıklarını görürse, luffyi bizzat kendisi öldürmek isteyecektir kolay kolay Linline bırakmaz.Ama ittifak olacağını düşünüyorum nasıl olacağını kestiremiyorum.

ona bir şekil saygı duydum. Hadi Water 7 Blueno olayı hesabı. DJ gösterip hype yapmıştı daha sonra Jabraya. Daha büyük dövüş, muhtemelen komutan ayarı birinde göstermeyi yeğledi. Şu Act 1 ve 2'ye Water 7 gözü ile bakıyorum iyimser tabir ile. Enies Loby gibi çoşulur inşallah.

Kaido vs BM öyle değil ama ya. Göster işte. Tekniklerini görelim, Luffy zorlasa neler yapar onu görürdük. Çarptır bulut yar. Bu böyle kalmamalı.
Böyle kalır büyük ihtimalle. Tatlıya bağlanacak gibi gözüküyor zaten. :/

Böyle kalır büyük ihtimalle. Tatlıya bağlanacak gibi gözüküyor zaten. :/
Sakinleşip ittifak olmaları da saçma. Karşıda Luffy belki Kid falan harici çok ekstrem adam yok ki onu da teke alıyor. Sırf bu olay için ittifak olurlarsa ne biliyim. Hükümete dalalım dese mantıklı olur ama bu sefer de Wano arc diye bir şey olmaz :d

Belki gitmesi için pone teklif eder Kaido

Çok kalabalık bir grup olarak dalarlarsa pek hoşuma gitmez benim. Ha öyle bir şey olacaksa, Novalar vs. Kaido yerine Hasırşapkalar vs. Kaido'yu tercih ederim. :D
Doffy ve bullet daki gibi olacağını düşünüyorum muhtemelen novalar +luffy vs kaido olacaktır. novalar bitik olduğunda da teke tek luffy vs kaido olacaktır. hasır şapkaların herbirinin ayrı görevleri var ve astlarla savaşırlar muhtemelen ama tabi ki gönül hasırşapkalardan yana :gamyon:

Doffy ve bullet daki gibi olacağını düşünüyorum muhtemelen novalar +luffy vs kaido olacaktır. novalar bitik olduğunda da teke tek luffy vs kaido olacaktır. hasır şapkaların herbirinin ayrı görevleri var ve astlarla savaşırlar muhtemelen ama tabi ki gönül hasırşapkalardan yana :gamyon:
Bullet dövüşü gibi yaparsa baya klişe olur ya. Ryuma'ya yapılan vurgulardan falan dolayı Zoro'nun da bir şekilde Kaido dövüşüne dahil olacağını düşünüyorum ama kapı gibi bir King gerçeği de var. :D Şimdilik tahmin yapmak güç...

Bro bunlar egoları tavan yapmış adamlar.Zaten Linlin hem zeus hemde egosuna zarar verdiği için luffyi almaya geldi. Kaido luffynin kaçtığını ve yaptıklarını görürse, luffyi bizzat kendisi öldürmek isteyecektir kolay kolay Linline bırakmaz.Ama ittifak olacağını düşünüyorum nasıl olacağını kestiremiyorum.
Asıl şoku Momonosuke ve 9 Kının yaşadığını öğrendiğinde yaşayacak. :ehe: Eğer Luffy'yi Linlin'e vermezse ittifakı hayatta kabul etmez.

Bullet dövüşü gibi yaparsa baya klişe olur ya. Ryuma'ya yapılan vurgulardan falan dolayı Zoro'nun da bir şekilde Kaido dövüşüne dahil olacağını düşünüyorum ama kapı gibi bir King gerçeği de var. :D Şimdilik tahmin yapmak güç...
Zoro luffy nin dövüşüne karışmaz bence sanji ve zoronun kaptana saygı konusundaki hassasiyeti belli

Asıl şoku Momonosuke ve 9 Kının yaşadığını öğrendiğinde yaşayacak. :ehe: Eğer Luffy'yi Linlin'e vermezse ittifakı hayatta kabul etmez.
Yaşayacak çok şoku var bro gerçekten .Şimdi burda Odanın Linlini adaya getirme sebebinin ne olduğu önemli.Bana kalırsa bu daha önceden anlattığı Rocks meselesini Kaido Ve Bm üzerinden anlatıp o karakterleri seriye sokmak için getirdi.Ekstra Adaya amiral Falan gelecekse Adada 2 yonkonun olmasını istemiş olabilir seçenek çok şuan için bir kaç bölüm içinde ittifak veya başka olacak şeyler belli olur.Burada Linlin için olacak en kötü şey adasını malum kişinin basması olur ki gerçekten ada müsait durumda.

Abi Luffy uğraşıyor, emek veriyor, çarpışıyor, alttan ter damlıyor birini yenmesi için, Zoro ya tek atıyor ya da rakibin üstünde çıkıyor çoktan yenmiş... Kaptan Zoro olsaydı şuan 5. Turu atıyordu raftele.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık