Beğenmeyen orojacksona gitsin!!!Tipik ŞANJİ fanları. Peh!!
Beğenmeyen orojacksona gitsin!!!Tipik ŞANJİ fanları. Peh!!
Ters köşe yapıp King'e kur yapmasın mı?Ben de Kaido'nun sarhoş olup Big Mom'a kur yapmasını bekliyorum.
Kesinlikle. Shounen tarihinin en ateşli çifti.Ben shipliyorum ikisini kimse kusura bakmasın. Bu kadar şiddetli ve çekici bir ilişki başka nerede olabilir? Kaido eve geç gelse ve kavga etseler en az 2000 ölü.
Yapmasın. One Piece buna hazır değil.Ters köşe yapıp King'e kur yapmasın mı?
Netflix hazırdır.Yapmasın. One Piece buna hazır değil.
RTÜK göreve!Netflix hazırdır.
Devi yakalayıp çocuk yapmak da ne bileyim... Yani nasıl?Devlerin arasında kaido veya big mom -dan güçlüsü varsa şaşırmam yoksa big mom bir devi yakalayıp niye ondan çocuk yapmasın belki kaido bigmom -dan daha güçlü dev yoktur ama bu devlerin şanlı ordusu karşına bütün dünyayı alsa yenilmeyecek güçte bir ordu olabilir
Yüce Kurtarıcı RTÜKRTÜK göreve!
5. 6. Sınıftan itibaren cinsellik dersleri verilmeli derim hep nasıl olduğunu anlatamam big mom ülkesinde dev olmadığına göre böyle bir şey olmamış neden çünkü devlerin şanlı ordusundan korkuyor bu kadar basit . Devler big mom -a kinli olduğundan big mom -ın bir devi yakaladığını öğrenirlerse devler big mom -ı yok eder Devlere usopp -un hayran kaldığından daha çok hayran kalacazDevi yakalayıp çocuk yapmak da ne bileyim... Yani nasıl?