King bence de alırda rahat alabilir mi sanmıyorumHe ben de bir olay var sandım. King şişler zaten rahat rahat
King bence de alırda rahat alabilir mi sanmıyorumHe ben de bir olay var sandım. King şişler zaten rahat rahat
Ace o zaman 15 yaşındaydı lan O yaştaki birini tutup atarsın da King gibi 30 yaşına gelmiş adama onu yaparsan olay başka olurOğlum ol demiş. Ace de reddetti
Adamı gemide mahkum gibi taşıdı zorla. Takilmayin bunlara.
Bir Zoro neler dedirtiyor adama. AhahshhsHe ben de bir olay var sandım. King şişler zaten rahat rahat
Muhtemelen öyle zaten normal halindeki kanatları tüylüyken zoan halindeki kanatları tüylü değil.Lan bir dakka. Bu King orjinalinde dino olmasın? Soyu tükenmiş uçabilen tek dino bu kalmış. Choppa gibi hito hito model bilmem ne meyvesi yemiştir. O yüzden kanatları farklıdır. İnsan moduna geçince kanatlar tüylü, dino modunda ise orjinal kanatlara geçiş yapıyor. Tüylü kanatlı insanımsı bir şey ne olabilir? Melek. Hito Hito no mi: model angel.
Meyvesi açıklandı adamınLan bir dakka. Bu King orjinalinde dino olmasın? Soyu tükenmiş uçabilen tek dino bu kalmış. Choppa gibi hito hito model bilmem ne meyvesi yemiştir. O yüzden kanatları farklıdır. İnsan moduna geçince kanatlar tüylü, dino modunda ise orjinal kanatlara geçiş yapıyor. Tüylü kanatlı insanımsı bir şey ne olabilir? Melek. Hito Hito no mi: model angel. Veya hito hito no mi: model satan.
Biraz sakasina devam ettirdim ya Orada sorma amacı belli. Belki arc sonu döve döve getirir ekibeAce o zaman 15 yaşındaydı lan O yaştaki birini tutup atarsın da King gibi 30 yaşına gelmiş adama onu yaparsan olay başka olur
Aaa doğru unuttum ben onu. Çok heyecanlanmıştım ühü Ama belki de ters köşe yapar mangaka. Herkes onu zoan yemiş biri sanıyor der geçerMeyvesi açıklandı adamın
Biraz sakasina devam ettirdim ya Orada sorma amacı belli. Belki arc sonu döve döve getirir ekibe
BM ve Kaido'nun fişi çekilir arc sonu.Meyvesi açıklandı adamın
Biraz sakasina devam ettirdim ya Orada sorma amacı belli. Belki arc sonu döve döve getirir ekibe
Elbaf olayı BM ile alakalı da bence de ikisi ölsün. Fazla uzar yoksa BM için. Sevenini bile sevdirmez.BM ve Kaido'nun fişi çekilir arc sonu.