Laf yaptığı Shinobu kurtarsın. Gayet adil olur. @Aiden Sen ne diyorsun bu işe?
Zoro gelsin de kurtarsın şu eziği!
Laf yaptığı Shinobu kurtarsın. Gayet adil olur. @Aiden Sen ne diyorsun bu işe?
Zoro gelsin de kurtarsın şu eziği!
Söylenmedi gibi sanki. O olayda Kaido hatırlıyorum seni diyordu. Bana 10 yıl öncesi daha mantıklı geliyor.Attığın sahne 20 yıl önceki saldırı durumu değil mi zaten?
Shinobu reis farkını koysunLaf yaptığı Shinobu kurtarsın. Gayet adil olur. @Aiden Sen ne diyorsun bu işe?
Bundan sonra hasta olanlara "Hele kurban bir iksir iç, kendine gel" demeye başlar.Law a bak yakalanmış birde sırıtıyor. Tam Aizen her şey planımın bir parçası ... Choppi bandajı bırakmış iksir felan yapıyor, hayret ettim xd
Chopper bandaj dışında bir şey mi yapıyor bana mı öyle geldi
Bundan sonra hasta olanlara "Hele kurban bir iksir iç, kendine gel" demeye başlar.
Gerçek gücünü gösterecek demek bu.Chopper bandaj dışında bir şey mi yapıyor bana mı öyle geldi
Hmm olabilir. Kaido'nun sakalını ben başka bir karakter olarak düşünmüşüm. Her iki ihtimale açık şu an.Söylenmedi gibi sanki. O olayda Kaido hatırlıyorum seni diyordu. Bana 10 yıl öncesi daha mantıklı geliyor.
Shinobu reis farkını koysun
Helal olsun olmasına da. Yani bu adam o kadar; yok takip edilecek bir samuray yok falan filan bir ton laf etti, meğer koskoca adam çocuk gibi trip atıyormuş çok saçma yani. Bunu gerçekten böyle mi işliyor Oda efendi. İyice ben ne çizsem nasıl olsa okuyacaklar kafasında takılıyor süper dahi mangakamız.
Suradaki Denjiro + Ashura vs Kaido demek ki 10 yıl önce olmuş. Kawamatsunun olmamasını açıklar.
Kyoshiro eğer 10 yıl öncesi yakuzayi aldı ise Denjiro çıkmaz sanırım. Ölmüş de olabilir Denjiro. Ashuraya ise helal.
Yani şuan bir hayal kırıklığı oluşuyor ister istemez ama hala bir beklenti var tabi ki doğal olarak. Bence bunun Zoro ile de alakası yok diğer okuyucular'da da olması lazım bu hayal kırıklığı çünkü her şey basit olmaya başladıYalnız senin açından başkent ne hayal kırıklığı oldu be