Açıklamayı beklemek gerek tabii.Garp'da da Dragon'da da var. Aciklanmamistir.
Açıklamayı beklemek gerek tabii.Garp'da da Dragon'da da var. Aciklanmamistir.
Bu sefer başka bir şey olmalı. İnanmıyorum. Çizilmeden yine de inanmam. Başka bir şeyler olmalı.@traokun dediğim bu işte. Lawun karakteri ile alakali gülüşü
Cidden rezalet bir durum var şu an ortada. Drake vs sanji’yi geçtim bizim zoro ve sanji law’ı öylece bırakıp gitmişler mi? Cidden böyle bir durum varsa acayip ayıp etmişler.@Historia
Mis gibi Sanji vs Drake'i yedi hain Oda. PageOne'i da göstermemişti.
Bütün Ninjaları dövmüş mü? reis
Öyle bir şey olmamıştır. Zoro zaten Hiyori ile kaçıyordu. Sanji ise Drake ile dövüşüyordu. Farkında bile olmamış olabilirler. Yazdığın gibi bir durum varsa Oda'nın aklını seveyim.Cidden rezalet bir durum var şu an ortada. Drake vs sanji’yi geçtim bizim zoro ve sanji law’ı öylece bırakıp gitmişler mi? Cidden böyle bir durum varsa acayip ayıp etmişler.
Sanji ve zoro’ya yakışmayan bir durum hatta onların karakterlerine ters bir durum.
Bunun için bu olayda başkasının karışmaması lazım işte. Law kendi başına üstesinden gelmeli ki. Bu adam tek başına dünyayı konuşturan Rockey Limanı Olayını yürüttü. Bir göstersin kendini artık yani. Hey Oda sana diyorum.Bakalım. Law iyi bir rol oynar bu arc
Zoronun Lawdan haberi bile yok ağa nettin sen öyle.Cidden rezalet bir durum var şu an ortada. Drake vs sanji’yi geçtim bizim zoro ve sanji law’ı öylece bırakıp gitmişler mi? Cidden böyle bir durum varsa acayip ayıp etmişler.
Sanji ve zoro’ya yakışmayan bir durum hatta onların karakterlerine ters bir durum
Görünen 3 tane indirmiş gibi hem de Hakumaide.Bütün Ninjaları dövmüş mü? reis
Zoro Hakumai'ye gitmiş sanırım haritaya göre. Orada indiriyor ninjalari. Hadi onun Hiyorisi vardı. Sanji niye geciyor? Drake sapasağlam Hawkinse nutuk çekiyorCidden rezalet bir durum var şu an ortada. Drake vs sanji’yi geçtim bizim zoro ve sanji law’ı öylece bırakıp gitmişler mi? Cidden böyle bir durum varsa acayip ayıp etmişler.
Sanji ve zoro’ya yakışmayan bir durum hatta onların karakterlerine ters bir durum