Hala görmediğimiz bir Denjiro var. Ne malum onun olmayacağı? Kyoshiro olabilir diyoruz bir de bu adama.Inu'dan neden şüphelendin yav? Gül gibi adam, ondan zarar gelmez kimseye.
Hala görmediğimiz bir Denjiro var. Ne malum onun olmayacağı? Kyoshiro olabilir diyoruz bir de bu adama.Inu'dan neden şüphelendin yav? Gül gibi adam, ondan zarar gelmez kimseye.
Haine kelepçeler vurulmuş.Gerçekten bir hain var mı ki ama ya.
Belki o kare plot twist'ten başka bir şey değildir, hemen tav olmaBir mink hain olacak, biri Zou'yu sattı çünkü. Neko'dur Neko.
Zaten yakıştıramazdım, hep Neko'dur dedim içten içe ama babana bile güvenmeyeceksin, o yüzden şüphem hep vardı ama bu bölüm çok içten bir karede yer aldı ve güvenimi kazandı. Artık yeni dostum İnu.
Ahaha bunu da işleyebilir doğruKedilere nankörde derler.
Öyle hain olunuyorsa ona kurban olun.Haine kelepçeler vurulmuş.
Hainlik durumu varsa Oda gerçekliği işlemeyi de seviyor. En uygun Neko olurdu. Kediler nankördür işte.Belki o kare plot twist'ten başka bir şey değildir, hemen tav olma
Ahaha bunu da işleyebilir doğru
Şaka maka çok merak ediyorum bu hain mevzusunu. Büyük ihtimal şaşıracağımız, beklemeyeceğimiz biri çıkar ama sonra da arkasından kısmen hak verebileceğimiz bir hikayesi de çıkar. Klasik olur yani. Böyle yapmazsa iyi olur tabi.
Eğer Pedro ölmediyse hain demeliyiz. Çünkü kendine yalan bir ölüm hazırlayarak kendin ölü gösterdi olacak. Kimse böylesine epik bir ölümden şüphe etmez. Bu durumda kendini müthiş bir şekilde saklamış olarak ihanetine devam ediyordur şimdilerde.Bu ney?
Hain fetişi...
Heryerden bir hain çıkarma çabası.
La rahmetli Pedro'nun nesine hain diyecen?
Eğer Pedro ölmediyse hain demeliyiz. Çünkü kendine yalan bir ölüm hazırlayarak kendin ölü gösterdi olacak. Kimse böylesine epik bir ölümden şüphe etmez. Bu durumda kendini müthiş bir şekilde saklamış olarak ihanetine devam ediyordur şimdilerde.
Robin'e mi hain diyecekler?Tersi çıksa da Robin muhabbeti yapılacak. Değişen bir şey olmayacak yani.