Kid, Kaido'dan önce şu köpeklik yapan novaları bir ziyaret etse ne güzel olmaz mı?
Kiku'nun rahatsız olma nedeni Momo'nun soylu olmasından kaynaklı. Suçlular olduğu için değildir. Zaten Kiku sizin gibi birisi o kelimeyi ağzına almamalı diyordu. Oda'nın esinlendiği eserde ise yanlış hatırlamıyorsam ''bir diğer deyişle ölmenin yoludur'' anlamına geliyordu. Op serisinde de ''ismini ve bilgini kenara atarak'' zihnini boşaltıp bir nevi ölüme gitmek anlamına gelebilir o söz. Gelecekte Şhogun olacak birisinin şimdiden ölümden bahsetmesini istememiştir.Manga stream We demiş. Zaten sadece Ashura deseydi Kiku rahatsız olmazdı. Tabii Zoro'nun Momo'ya öğrettiği bağırış ile aynıysa .
Ki sadece Ashura'ya ait olsa dahi milletin bundan kıl olması doğal. Zoro ta da Koshiro Ashura'ya yakın demektir bu. Sonuçta bu bölümde de Ashura değil onun adamları bağırıyor.
Hain net Shinobi zatenBunların hepsi bir oyun. Bu sayede ittifak içindeki hain yakalanacak.
#Law'ınbirplanıvar
Öff adam her türlü karizma ya ağzı ve burnu dağılsa gene karizma gerçi kolu koptu gene karizmaydı kaçınnnnnnSana da bekle söylerim avucunu yalarsın bakışı.
Ya ben beklentiye girdim. Tutsak birisinin vereceği tepki değil o. Luffy bile hapse bir sinirle girdi. Bu adamın ekibi işkence görmüş, kendisi kelepçeli endişe ve öfke içinde olmalı ama kendi evinde oturuyormuş gibi rahat, kendinden emin hali var.Öff adam her türlü karizma ya ağzı ve burnu dağılsa gene karizma gerçi kolu koptu gene karizmaydı kaçınnnnnn
Kiku'nun bu tepkisini tamamen unutmuşum. Yine güzel bir foreshadowing Oda'dan.Kiku'nun rahatsız olma nedeni Momo'nun soylu olmasından kaynaklı. Suçlular olduğu için değildir. Zaten Kiku sizin gibi birisi o kelimeyi ağzına almamalı diyordu. Oda'nın esinlendiği eserde ise yanlış hatırlamıyorsam ''bir diğer deyişle ölmenin yoludur'' anlamına geliyordu. Op serisinde de ''ismini ve bilgini kenara atarak'' zihnini boşaltıp bir nevi ölüme gitmek anlamına gelebilir o söz. Gelecekte Şhogun olacak birisinin şimdiden ölümden bahsetmesini istememiştir.
Çarmıh reyiz...Haftalardır seriyi okumuyorum, sırf Law ın o gülüşüne bastım iyiye ha çarmıh reiz de fenaydı.
Olmadı, yakışmadı. İnsan hemcinsini hemen yaftalar mı bu şekilde...Velev ki hain o olsun.'' Kadın yapmış bir hata, ama vardır bir sebebi'' demeni beklerdim.Hain net Shinobi zaten
Öff adam her türlü karizma ya ağzı ve burnu dağılsa gene karizma gerçi kolu koptu gene karizmaydı kaçınnnnnn