Adama yeni bir şey söylenmeden ikna oldu.Meh bir bölümdü. Şu sahne artı
Zoro ve son sahne fena değildi.
Adama yeni bir şey söylenmeden ikna oldu.Meh bir bölümdü. Şu sahne artı
Zoro ve son sahne fena değildi.
Bir şey söylememelerinden çok etkilenmiş.Adama yeni bir şey söylenmeden ikna oldu.
Çok umurumda değil açıkçası. Inu sahnesi hoşuma gitti benim daha çok. Yoksa Shuten isterse Onigashima'ya uçarak gitsin...Adama yeni bir şey söylenmeden ikna oldu.
Yaaahahah o son sırıtışı çok iyi biliyorum içinden sen luffyi tanımıyorsun, tanısan plan olmadığını anlardın sırıtışı o
Sanırım Sanji dayak yemiş yada kaçmış zaten.Drake böyle çizik olmadan geldiğine göre bizimki kaptanını örnek bile almış olabilir.Sanji'yi tanıdıktan sonra da Sanji gelip dövüşelim diye sorar, Drake şu karşılığı verir, değmezsin birader
Zoro, Kyoshiro'yu yenip de mi ayrılmış mekandan?Sanırım Sanji dayak yemiş yada kaçmış zaten.Drake böyle çizik olmadan geldiğine göre bizimki kaptanını örnek bile almış olabilir.
Dayağı yediyse Zoro abisine söyler de Zoro alır ifadesini yakında.Tam havaya girmişken iyi olur ninjalar ısındırmışken boşa gitmesin değil mi ?
Kaçma konusunda gayet maharetli Sanji, sonuçta kaça kaça uçmayı öğrenmiş ReisSanırım Sanji dayak yemiş yada kaçmış zaten.Drake böyle çizik olmadan geldiğine göre bizimki kaptanını örnek bile almış olabilir.
Dayağı yediyse Zoro abisine söyler de Zoro alır ifadesini yakında.Tam havaya girmişken iyi olur ninjalar ısındırmışken boşa gitmesin değil mi ?
Bu kez dişli rakip denk geldi gibi gözüküyor Sanji için. Page One dövdü kesin diyordum ama bu kez en iyi ihtimalle Sanji kaçmıştır diyorum.Tabii Drake dümenden saldırıp sonrasında konuşmadıysa.Kaçma konusunda gayet maharetli Sanji, sonuçta kaça kaça uçmayı öğrenmiş Reis
Zoro'ya söyleyemez gururuna yedirmez hani ödülü fazla ya.
En azından bizimkilerin nasıl kaçtığına dair bir iki sayfa gösterse fena olmazdı, o gerzek mahkumları göstereceğine
"E yuh ya bu nasıl fanlık?" diyecektim ki şu mesajı gördüm.Sanırım Sanji dayak yemiş yada kaçmış zaten.Drake böyle çizik olmadan geldiğine göre bizimki kaptanını örnek bile almış olabilir.
Zoro, Kyoshiro'yu yenip de mi ayrılmış mekandan?
Ne yenmesi ? Zoro'ya hakaret ediyorsun gibime geliyor. Tekleyerek geçti. Uflemesi yeterlidir. Zoro Reyiz'in nefesi kuvvetlidir.Zoro, Kyoshiro'yu yenip de mi ayrılmış mekandan?