Kendi gücünü kullanmıyor, kirli işlerini zayıflara yaptırıyor.Yonkouyu evcil hayvanı yaptı sonra yonkou komutanını topuklattı şimdi de şovunu yapmaya devam ediyor
Bize meydan okudun dawg? Kom'on, ben sana okurum.
Kendi gücünü kullanmıyor, kirli işlerini zayıflara yaptırıyor.Yonkouyu evcil hayvanı yaptı sonra yonkou komutanını topuklattı şimdi de şovunu yapmaya devam ediyor
Bize meydan okudun dawg? Kom'on, ben sana okurum.
Tam dayak arsızı olmuş Ağzını yüzünü dağıtmışlar hala pişkin pişkin gülüyor falan. Ayıp.
Chopper için bandaj, ilaç falan fark etmez. Kan dökmeden iyileştirmesini bilir.Eline neşter almayı öğrensin önce.
Hangi doktor ilaç yapıyor la. Harbi Oda'nın doktorluk kavramını merak ettim.
Law şu an yakalandı ve kelepçeli. Haki bile kullanamıyor kelepçeler yüzünden Law. Hawkins isterse sahibesi bile olur Law'ın.Sen de haklısın o veya bu şekilde Law'u yakaladı. Vasıfsız değil, direk ezik demem lazımdı.
Law'u vudu yapabileceğini sanmıyorum. Muhtemelen Doflamingo'nunki gibi onun yeteneği; hani Dressrosa'da Doflamingo, parazit ipler göndererek herkesi kontrolüne alırken Fujitora bunu sezip ipi yakalamıştı ya. Böyle diye düşünüyorum. Sezme hakisi ve refleksleri iyi olan biri durdurabilir vudu kalkışmasını.
Ama tabi yakalanırsa kurtulması mümkün müdür bilmem.
Tam Levilik haTam dayak arsızı olmuş Ağzını yüzünü dağıtmışlar hala pişkin pişkin gülüyor falan. Ayıp.
Reis yan karakterler gözükebilir ona karşı değilim ama ana tayfadan birileri bu yüzden ihmal edilmemeli. Eskiden böyle değildi çünkü.Gözükmüyorlar doğru ama ben bunu gerekli görüyorum.
Dressrosa'da Zoro, Franky, Robin ve Usopp ön plandaydı. Hele Franky bence iyi rol aldı o arc.
WCI'da Sanji,Nami, Brook ve Chopper ön plandaydı. Bu arcta da Brook efso bir karakter oldu bence.
Şimdi Wano'dayız ve en azından belli bir süre daha böyle olacağını ve olması gerektiğini düşünüyorum. Kinemon hele bir festival gününe ekibi toplasın ondan sonra tayfa baş rolü yine alır diye düşünüyorum. Şu an gerekli şeyler bunlar bence. Bu arc tayfadaki herkes Baroque Works ve Cp9'a yapılan dövüşler gibi kalite dövüşler çıkaracaktır.
Çekemeyenler de inecek var.Tam dayak arsızı olmuş Ağzını yüzünü dağıtmışlar hala pişkin pişkin gülüyor falan. Ayıp.
E buyursun denesin o zaman kardeş. Senin bu dediğin ihtimali düşünemiyor da mı bu kadar rahat bu adam?Law şu an yakalandı ve kelepçeli. Haki bile kullanamıyor kelepçeler yüzünden Law. Hawkins isterse sahibesi bile olur Law'ın.
Ayrıca Law'dan güçsüz olması onu ezik yapmıyor. Güzel bir planla yakaladı. Kirli oynaması ayrı bir konu. Law'ın kaptan olarak tayfasının yanında olması gerekiyordu. Tayfa üyelerin madem güçsüz, Usopp'a falan akıl vermek yerine sahip çıkacaktın.
+Captain! Eren's enjoying it!Tam Levilik ha
De ayrı değilÇekemeyenler de inecek var.
Renklendirilmişi daha fena ya. Kim inanır bunun dayak yediğine. Alnındaki küçük kesiği saymazsak "Suratına top çarptı" deyip geçsek kimse şüphe etmez. Bu Hawkins'in eli ne kadar hafifmiş.