Ne zamandı o?9 gün kaldı dendi ya. Savaşa son 9 gün denmisti hatta son bilgide. Zoronun seysinden çok önce dediğim şey
Ne zamandı o?9 gün kaldı dendi ya. Savaşa son 9 gün denmisti hatta son bilgide. Zoronun seysinden çok önce dediğim şey
933 imiş. 934'de Smoothiler çıkıyor sonraNe zamandı o?
Queen'li bölümlerin başlangıçi 934 umarım 950 king'li bölümlerin başlangıcı olur.933 imiş. 934'de Smoothiler çıkıyor sonra
Bölüm o kadar leş ki sonraki bölümü dusunuyozQueen'li bölümlerin başlangıçi 934 umarım 950 king'li bölümlerin başlangıcı olur.
Sana ne arkadaşım
Yorumları kirletme
Ha gayretDur şunu hesaplayalım. İyi malzeme çıkar bu konudan.
Analizi yazdım bile falan diyormuşum. O kadar boşmuş ki ben şimdiden doldurmak için bin dereden su getirmişi, falanmış da filanmış.Eyvallah
Ertesi bölüm çat diye BMP'ye geçmiş. Hadi inşallahhhhhhhh.
Bu arada 4'de 4 yaparak bölümden güzel analizini bekliyorum şimdiden
Onu bırak Yasu'dan etkilenmeyen adamlar Luffy'nin konuşmasından etkilendi. Bari bitirici etmen Luffy'nin konuşması olsaydı. :/ Umuyorum sayı çıkınca tam açıklaması yapılır. :/Bölüm o kadar leş ki sonraki bölümü dusunuyoz
Önceki analizinde Shiruko vardı. bu analizinde de Tama'nın hatırına kibidango olur artık.Analizi yazdım bile falan diyormuşum. O kadar boşmuş ki ben şimdiden doldurmak için bin dereden su getirmişi, falanmış da filanmış.