Adamlara yazık... Bu hafta da Luffy konuşmak zorundalar.
Yanlış kıyas bence. Birinin olduğu zaman haki kavramı yokken diğeri direkt kk sağkolundan haki öğrendi.19 yaşında biri olarak muhteşem işler başarmış Reyiz. Ace 20'sinde 2. Tümen idi.
Ace'nin iki yıl korsanlık hayatı vardı seninki yeni dünyaya girebilmek için bile iki yıl eğitim görmüş bilmem anlatabiliyor muyum xD19 yaşında biri olarak muhteşem işler başarmış Reyiz. Ace 20'sinde 2. Tümen idi.
O da torpilli olarak boş kadrodan ha.
Yıllardır bekliyoruz be.Bu da olur kanka ama hakkını yemeyelim; Hangimiz o muhteşem Tama ve Luffy karşılaşmasını beklemedik ki?
17 yaşında yola çıkıp 20 yaşında ölmuş adamın o engin hesabinla 2 yıllık korsanlık hayatı olmuş. Demek ilk 1 sene boyunca varlığı bile hissedilmemis.Ace'nin iki yıl korsanlık hayatı vardı seninki yeni dünyaya girebilmek için bile iki yıl eğitim görmüş bilmem anlatabiliyor muyum xD
Reyiz o konuda diyecek bir şey yok zaten. Büyük bir saçmalık Ace'in haki bilmemesi. Burada da serinin tam olarak oturmaması devreye giriyor. Marineford'da Luffy'nin h.hakisi dışında haki görmedik ki orada dünyanın en iyileri vardı. Ben yine de yanlış bir kıyas olduğunu düşünüyorum.17 yaşında yola çıkıp 20 yaşında ölmuş adamın o engin hesabinla 2 yıllık korsanlık hayatı olmuş. Demek ilk 1 sene boyunca varlığı bile hissedilmemis.
Luffy Reyizin ilk 6 ayda yaptıklarını bile Ace hayal ederdi.
@İnari
WB baş ucunda. Marco'dan Vista'ya tumenler sıralı. Her gün güçlü düşmanlarla savaşıyor. Bahaneye gerek yok. Luffy de ileri hakiyi Ray'den ogrenmedi.
İki yıl korsanlık hayatına karşın İki yıl eğitim alıp yeni dünyaya girme17 yaşında yola çıkıp 20 yaşında ölmuş adamın o engin hesabinla 2 yıllık korsanlık hayatı olmuş. Demek ilk 1 sene boyunca varlığı bile hissedilmemis.
Luffy Reyizin ilk 6 ayda yaptıklarını bile Ace hayal ederdi.
@İnari
WB baş ucunda. Marco'dan Vista'ya tumenler sıralı. Her gün güçlü düşmanlarla savaşıyor. Bahaneye gerek yok. Luffy de ileri hakiyi Ray'den ogrenmedi.
Ne yapacan sen de öyle kendini avutuyon.İki yıl korsanlık hayatına karşın İki yıl eğitim alıp yeni dünyaya girme
Neyse Spoileri fazla dağıtmayalım, Luffy'nin olacağı şekilde kılıç ustası olacaksa Zoro hiç olmasın gerek yok
Değil mi her bölüm buraya gelip ama işin sonunda şöyle böyle olacak diyorumNe yapacan sen de öyle kendini avutuyon.