Tutmadı.Rastgele başkan.
Tutmadı.Rastgele başkan.
Iyi bir şey bu balon Jinbei nin üstüne fazla misyon yüklendi. Sevin ya da sevmeyin ama birisi ölecem diyorsa ölsün artık.İlginç bende ölsün istiyorum nedense. Büyü mü yaptı acaba
Haklısın reis ben şaka yaptım kızma. Bende ölsün istiyorum zatenIyi bir şey bu balon Jinbei nin üstüne fazla misyon yüklendi. Sevin ya da sevmeyin ama birisi ölecem diyorsa ölsün artık.
Eskiden her cümlenin sonuna Jinbei ölsün yazıyordum. Şimdi alakasız olunca konuyla ban atarlar diye korkuyorum.Haklısın reis ben şaka yaptım kızma. Bende ölsün istiyorum zaten
Yaz yaz bir şey olmaz #Jinbeiölsün.Eskiden her cümlenin sonuna Jinbei ölsün yazıyordum. Şimdi alakasız olunca konuyla ban atarlar diye korkuyorum.
Çok yaşamı lan adam o kadar yaşamak istemiyor. Karakteri değiştirmeye çalışmayın. ADAM ÖLECEM DIYOR.@Jiso 'ya inat çok yaşa Jimbei!
Reisi çekemiyorsun belli ki Jiso Efendi.
O fazla mütevazı olduğu için kendini küçümsüyor sürekli Yoksa neler neler atlattı reis...Çok yaşamı lan adam o kadar yaşamak istemiyor. Karakteri değiştirmeye çalışmayın. ADAM ÖLECEM DIYOR.
Yürü git yav.O fazla mütevazı olduğu için kendini küçümsüyor sürekli Yoksa neler neler atlattı reis...