Gördüğüm en güzel yorum. Kadın tekleyip gidiyor biraz dişine göre takılsın.Neyse Linlin birazda Kaido döver artık![]()

Gördüğüm en güzel yorum. Kadın tekleyip gidiyor biraz dişine göre takılsın.Neyse Linlin birazda Kaido döver artık![]()

Yani BM'de Shanks gibi meyve gösterimi yapmadan Yonkou ise bu vuruşlari gayet normal.Katakurinin de 0 mağlubiyet olayı var. :d bak sen şu işe.O değil Linlin Queen'i tanıyor,King'i de tanımıştı.Geçmişte Kaido'nun tayfası ile BM'nin tayfası harbi dövüşmüş olabilir gibi gelmeye başladı :d

Eski Kocasını dövecek artıkGördüğüm en güzel yorum. Kadın tekleyip gidiyor biraz dişine göre takılsın.![]()

Olabilir.Kata'nın taktığı kolluğun aynısı Kaido'da falan var.Kata ile King'in giysileri falan da benziyor.King ile Kata kardeş çıksa şaşırmam şahsenKatakurinin de 0 mağlubiyet olayı var. :d bak sen şu işe.
Ben diyorum. Turşu kavgası gibi bu ikisi ayrıldı. 3 çocuğu Kaido aldı, 3 çocuğu da Linlin. Bu Oven, Daifuku ve Katakurinin babası Kaido![]()

Kid esirdi, kaçtı..Big Mom tüm Udon'u turladı, bayıldı, zincirlendi, gemiye yüklenip götürüldü ama bu sırada ne Raizo ne Caribo ne Kid ne Killer ne de Kawamatsu yok. Sen ne yapıyorsun Oda. Bu adamlar ne yaptı bu sırada. @amaneden
Bigmom'ın meyve gücünün ahım şahım bir dövüş etkisini görmedik. Kadın daha çok aaf gücüyle dövüşüyor.Ben BM'nin meyve gücünün daha farklı özelliklere sahip olduğunu düşünüyorum. kişisel Mücadele de ona avantaj sağlayacak bir güç ama tahmin etmem akıl sınırlarımı aşiyor. Yani meyve ile oyle bir guc aklima gelmiyorYani BM'de Shanks gibi meyve gösterimi yapmadan Yonkou ise bu vuruşlari gayet normal.