Kaido'da Oni esinlenmesi var. Onların silahları ile aynı silahı taşıyor. Belki Kaido şu siyaha boyama olayını yapmıştır, veyahut deniz taşından yapılma olabilir. Özel bir şey çıkacağını düşünüyorum.
Sopanın karioseki çıkma ihtimali yüksek zaten. Yok denilemez. Siyaha çevirme sanmıyorum ama.
@Dattebayo..!
Tek başına zor gözüküyor zaten onun yolunu yapacak. Ama şu da bir gerçek Katakuri gibi bir dövüşü çizip onca algı yaptıktan sonra Luffy'e tek yedirerek Mangaka güzel bir sıç..ış zaten yapmıştır. OP efsane bir seri ama bu kadar uzamış seriler bir yerden sonra dengeyi kaçırıyor. OP yine bu noktada bile çok sarsılmış bir durumda değil.
Bence şu an Luffy'nin olduğu seviyeden Yonkou'luğa geçişte ince ama bir yandan da kalın bir çizgi var. Doğrudan doğrusal bir artış beklememek lazım. Luffy parabolik geçiş yapacak. Önemli olan hikayesini ne kadar iyi benimsetebileceği. Biraz haybeye mi gelecek yoksa hakkını verdirerek mi göreceğiz. Şu an ki power uplar sadece işin içine giriş. Hikayenin başından beri biriken şeylerin bir anda çicek açmaya başlaması gibi düşün.
Bu arada üzerinden 6-7 sene geçmiş be başkan. Daha ne kadar bekleyeceğiz, beklemeyi düşünüyon? :S
Senin istediğin şekilde o fark bir bu kadar daha sene geçse kapanmaz.
Edit: Şu da var. Bu arc sadece Luffy adına değil tayfanın diğer üyeleri adına da bir eşik. Şimdiye kadar tayfa üyelerinin çizdiği güç profili de belli ama Zoro'dan King'i, Sanji'den Queen'i alması felan bekleniyor ki ben de arc'ın başında imkansız görüyordum. Sonuçta Luffy'nin bile Katakuri eşiğini nasıl aştığını gördük. Ama Oda olayları hızlandırıyor bunun sinyalini veriyor gibi.
Büyük sıçramalar sadece Luffy adına değil tüm tayfa adına olacak.