O kadar yüklenmeyelim Zoro'ya. Bu sefer de yüksek beklentiden dolayı strese girip bayılır. Sevenlerine iş çıkarmayalım yine.Oniwabanshu? Onu niye unuttun? Bastılar ya onlar da orayı.
Onların hepsini yapsın, ben kusura bakmayın demeye razıyım. Dilimde tüy bitmeyecek nasıl olsa. Ama siz de o kadar beklenti kasıp, sonra her yeni bölümde Zoro'yu haklı çıkaracağım diye ekstra mesai yapmaya zorlamayın kendinizi. Bu kadar beklentiye insan üstü Zoro bile dayanamıyorken, sizlerin dayanması imkansız gözüküyor.Jack ya da King'i alacak zaten. Kyoshiro'yu de kesecek Zoro artık bu belli oldu. Üstüne Luffy'lerle beraber Kaido'ya dalacak. Siz okuyup kusura bakmayın diyeceksiniz.
Sen veba falan gibi birşey çıkıcak diyordun.Hava hastalık yayıp yavaş ysvaş öldürüceğini söylüyordun.Queen'in dönüştüğü Brakiozor türü dinozorların büyüklükleri sebebi ile birden fazla kalbe sahip olabilecekleri söyleniyor. Kakuzu gibi bir şey çıkabilir bizimki.
Hawkins meyve gücü olarak denk gelmemesi gereken bir düşmana denk geldi. Lawin meyvesiyle kestiği adamlar öldurmuyor kimseyi. Hawkinsi kestiginde de kimse ölmez. Hawkinsi 5-6 parçaya ayırıp,ya tayfami bırakırsın ya da birdaha birlesemezsin gibi bir durum bekliyorum ben.
Kaçarlar artık. Orası fazla uzamaz. Sadece Law kalır mı acaba dedirtti orası.Hawkins Law’a,Drake Sanji’ye kafayı takmış.Sanji tam gömçürmeye niyetlendi kuyruk yedi.Daha sürtüşmeler devam eder Sanji gömçürmeden bitrirse söverim.
Bende böyle çıkmasını bekliyordum bir nevi hapishanenin Magellan’ı şeklinde gücü hissedecektik ama olmadı hevesim kursağımda kaldı.Sen veba falan gibi birşey çıkıcak diyordun.Hava hastalık yayıp yavaş ysvaş öldürüceğini söylüyordun.
İşte Sanji bir tane gömsün sonra kaçsınlar.Kaçarlar artık. Orası fazla uzamaz. Sadece Law kalır mı acaba dedirtti orası.