Hala karnı aç olabilirBenim de aslında ilgilendiğim nokta Zoro'nun bayılması. Senaryo diyenler artık Killer idi der inşallah. Onun dışında denk olmuş olmamış pek umrumda değil.

Adamlar orjinal çeviride yapmışlar bunu bir şey biliyor olsalar gerek

Hala karnı aç olabilirBenim de aslında ilgilendiğim nokta Zoro'nun bayılması. Senaryo diyenler artık Killer idi der inşallah. Onun dışında denk olmuş olmamış pek umrumda değil.

Bölüm ise fena değil. Yalnız Oroç yine kuyruk kıstırıp kalesine kaçmış... Sorsan Kaido'nun ortağı. Yersen.Şikayet ettim bana süzme salak dediğin için.Lan sen bildiğin süzmesin ya
Hayali bir karaktere giydirmek nasıl bu kadar batar anlamak güç![]()
Zoro'ya aç diye bahane bulan, Killer'ın sıfatının yeni imajı olduğunu mu düşünüyor ? :SHala karnı aç olabilir
Adamlar orjinal çeviride yapmışlar bunu bir şey biliyor olsalar gerek![]()
Yoo sadece senden öğrendiğimiz kıvırmaları yapıyoruz ama bunu yaparken bile mangada dayandığımız bir nokta var, lanet gelsin gene aramızda fark var yaniZoro'ya aç diye bahane bulan, Killer'ın sıfatının yeni imajı olduğunu mu düşünüyor ? :S

Salak kendi yakıştırman ben süzme dedim sadeceŞikayet ettim bana süzme salak dediğin için.

Üzerime alınmam gereken bir yeri yok o yüzden sordum okudun mu mesajlarımı geri dönüp diye.Terbiyesiz olursam onu direkt anlarsın. Soru sorma gerekliliği hissetmezsin merak etme.
Sen üzerine alman gereken kısmı seçebilirsin diye düşünmüştüm o mesajı alıntılarken... Yoksa sana laf anlatıcaz diye her seferinde yoğun mesai harcayacaksak ohoooo. Bak 3-4 kişi sana bir şey anlatmaya çalışıyor aynı anda. Ona rağmen anlamıyorsan benden de fazla mesai bekleme. Ee bize de yazık![]()

Başka yerde savaşsalar da adam tek saldırı tuttursa bayıltacakmış ama tek saldırı yiyince de bayılacakmış işte durum açık değil mi? Handikap mevzuna girilirse Killer'ın ne durumda olduğunu 2 bölüm içinde öğrenecez zaten. O zaman bakalım iki kişiyle savaşmak,karın guruldaması falan ne kadar komik argümanlar.Öyle demiyorsam beyfendi o zaman neden iddianın sonucuna katlandım ? Gene failsin Hasan
Öyle iş mi olur yani, Zoro sadece biri ile bile dövüşmüyor ve darbeyi almasının temel sebebi bile başka biri. Bu da onları denk yapmıyor haliyle.
Çünkü o bölümde Kamazou isminde yeni bir karakter olarak seride gözüktü haki kullanmadan yaptığı bir saldırı ile Zoro'yu bayıltmayı başardı ama bu sırada da Zorodan tek yedi.Yalnız gerçekten çok komik. Zoro, çöpün teki tarafından bayıltıldı diye dalga geçenlere bak. Şimdi gelmiş 2 bölüm önce çöp ilan ettikleri adamın Zoro ile denk olduğunu iddia ediyorlar.