Atar bi tek ne olacak yaPica verelim olmaz mı ferit![]()

@Densetsu no Samurai adamlar kendileri onayladılar ama belki düşmüştür gücü dediler daha ne bekliyorsun mangadan sahne mi ? Yapma böyle fanlıklar

Atar bi tek ne olacak yaPica verelim olmaz mı ferit![]()
Zoro ve bizimkileri mapus damlarında görseydik, Zoro'nun bir uzvu olmayaydı, işte o zaman efkarlanırdık. Şuan öyle bir şey söz konusu değil. Kaido gelip Zoro'ya Killer vol.2 muamelesi yaparsa, belki. Ama sanmıyorum.Ben kolunu bacağını keserler dedim belki de.:S Hele o bandanalı sadece gözünün gözüktüğü sıra baya efkarlanmıştım. Ama gerisi gelmedi. Diğerleri de normal hayatlarını devam etti. Zoro da Wano turuna çıkmıştı.:S
Ama şimdi Pica Amiral var mıdır sorulması gereken soru bu Zoro'ya bandanasını taktıran nadir karakterlerden nede olsaAtar bi tek ne olacak ya![]()
Iki kılıç ustası Orochi şeyleri palavra imiş . Anında topuk baksanaKyoshiro'ya bak sen, 720'yi rahatlıkla durdurmuş. Güçlü bu adam.
Orochi'den umudu kestim tamamen. Avel avel bakmış gelen atağa. Kyoshiro olmasa kabak gibi yarılacaktı. Orochi'den beklenen Kyoshiro'dan çıkacak. En az 9 Kın seviyesi bu adam.Kyoshiro'ya bak sen, 720'yi rahatlıkla durdurmuş. Güçlü bu adam.
Ana dövüşler başlayınca takıyor, yanlış hatırlamıyorsam balık adam adasında da taktı ama bunu düşünecek kadar Zoro'yu tanıdığını düşünmüyorum. Sen şeyle devam et ama tek yedi Zoro diye, öyle hoş oluyorAma şimdi Pica Amiral var mıdır sorulması gereken soru bu Zoro'ya bandanasını taktıran nadir karakterlerden nede olsa![]()