İşte o yüzden Killer hayal kırıklığı oldu ama yine de diğerlerini etkileyen bir şey yok. Sonuçta Zoro hala bizim Zoro. Ray de hala Kara KralKid, Killer'a partner diyormuş. Aynı Reyli'de olduğu gibi Killer ile Kid yakın seviyede diyebiliyor muyuz?
İşte o yüzden Killer hayal kırıklığı oldu ama yine de diğerlerini etkileyen bir şey yok. Sonuçta Zoro hala bizim Zoro. Ray de hala Kara KralKid, Killer'a partner diyormuş. Aynı Reyli'de olduğu gibi Killer ile Kid yakın seviyede diyebiliyor muyuz?
Siz de katıldığınıza göre olayı tatlıya bağlayalım artık. İnsanlar bunaldı aynı muhabbetten.İste böyle yorumlar ortamı ılımlaştırır. İlk adımı sen attığın için tebrik ediyorum.
Senin canını yerim.
Olur mu yav. Bak şimdi size hak verdim. Zamanında Zoro, Kid'i alır dediğinizde inanmamıştım. Ulan meğerse Kid de Killer seviyelerindeymiş. Bu seride boşu boşuna kim kime partner der ki zaten. Annnca yakın güçte olanlar o cümleyi kullanır.İşte o yüzden Killer hayal kırıklığı oldu ama yine de diğerlerini etkileyen bir şey yok. Sonuçta Zoro hala bizim Zoro. Ray de hala Kara Kral
Aynen en azından spoiler konusunda kapatırız bu görüntü kirliliğini. Daha çok bölümdeki dram önemli.Siz de katıldığınıza göre olayı tatlıya bağlayalım artık. İnsanlar bunaldı aynı muhabbetten.
Sağ olasın.
Tamam kanka o konuda yanıldım vurma artık hahahaha Ama Killer konusunda yanıldım Zoro hala emin adımlar ile ilerliyorOlur mu yav. Bak şimdi size hak verdim. Zamanında Zoro, Kid'i alır dediğinizde inanmamıştım. Ulan meğerse Kid de Killer seviyelerindeymiş. Bu seride boşu boşuna kim kime partner der ki zaten. Annnca yakın güçte olanlar o cümleyi kullanır.