Killer'ın gücünü görmedik. Bepo gibiyse tekleyebilir. Ama supernova olmaz o zaman saçma olurmBende ona diyorum zaten. Zoro tam gücünde olan bir novayı teklemiş gibi olayı bükenler görüyorum.
Ne acınası.
Killer'ın gücünü görmedik. Bepo gibiyse tekleyebilir. Ama supernova olmaz o zaman saçma olurmBende ona diyorum zaten. Zoro tam gücünde olan bir novayı teklemiş gibi olayı bükenler görüyorum.
Ne acınası.
Zoro'mu çok güçlü, Killer'mi çok zayıf?Anlaşamadığınız konularda yardımcı olunur
Neden gerek yok yahu. Biz Killer bundan önce nasıl bir durumdaydı biliyoruz. Değerlendirme yapmamız da bir sorun yok yani. Adam Orochi'nin adının anılmasına bile tepki gösteriyor. Bu mu sağlıklı durumdaki Killer. Şimdi görüyoruz Kid ve Kamazo şuan bile işkence görüyor, bunlar daha önce de olmuştur demenin nesi dayanaksız neresi hatalı? Kid ile çocukluk arkadaşı bu adamlar ama Kid bile sesinden tanıyabiliyor. Başına bir şeylerin geldiğini anlayıp söylemek çok kolay.Böyle böyle olmuştur diyorsun işte, bunu yapmana gerek yok, adamın dövüşlerini görmeden silahlarının yokluğundan bile pay çıkarmaya gerek yok. Zaten maske takıp yüzünü göstermeyen biriydi, psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldığı açık ama bunların dövüşe olan etkilerini bilmiyorken vardır, böyledir demek hatta bu etkileri kendi içlerinde sınıflandırmak doğru değil.
Zoro ile dövüştü, aklı başındaydı, tayfası için gözünü karartıp çocuğu ve kızı öldürecekti, fiziksel olarak bir sıkıntısı varmış gibi durmuyordu. Daha ne olacak ?
Yarın öbür gün bu konu ile ilgili başka açıklamalar yapılırsa o zaman konuşulur. Şuan sadece Zoro kazandıysa karşı tarafta bir şeyler eksiktire gidiyor sonuç.
Bölümde kapışmıyorlar ki. Ama Kid ve Killer, smile yemişler.Zoro'mu çok güçlü, Killer'mi çok zayıf?
La olum cidden ya kafa buluyorsun ya da normal halin bu.Ben genel bir cevap yazdım xD
Zoro'yu tanıyıp ne demesini bekliyorsun ? Ne yapsınlar oturup muhabbet mi etsinler ?
kid de mi yemiş?Bölümde kapışmıyorlar ki. Ama Kid ve Killer, smile yemişler.
Kidd'in smile yediğin nerede geçiyor?Bölümde kapışmıyorlar ki. Ama Kid ve Killer, smile yemişler.
Evet.Türkçesini mi
Hell yeah.@Smoker are u ready for the disco?