Killer arkadaşlarına yardım için Orochi'nin adamı olmuş olabilir. Ama Hiyori'yi Orochi'ye saygıya davet etmesi çok saçma bence. Ortada kimse yok zaten. Niye Orochi'nin duyamayacağı bir yerde ona gerçekten bağlıymış gibi konuşursun?
Luffy g4 halilye saldırmamıştir normal haliyle queene zaten zarar veremez tahmin edildiği gibi luffy'ler hapisten kactıktan sonra act2 biteçek. umarım capital'deki dövüşler yarım kalmaz.Aynen onu sonradan hatırladım. Dediğin gibi yapacak bir şeyi yok.
Buna ben de katılıyorum. Bir de Orochi'nin bile Hiyori' nin öldüğünü sandığını düşünürsek Killer ne arıyor ki orada?Killer arkadaşlarına yardım için Orochi'nin adamı olmuş olabilir. Ama Hiyori'yi Orochi'ye saygıya davet etmesi çok saçma bence. Ortada kimse yok zaten. Niye Orochi'nin duyamayacağı bir yerde ona gerçekten bağlıymış gibi konuşursun?
Hatırlatayım Toko.Buna ben de katılıyorum. Bir de Orochi'nin bile Hiyori' nin öldüğünü sandığını düşünürsek Killer ne arıyor ki orada?
Bilmiyoruz işte işin altından farklı şeyler çıkacak gibi. Adam tanınmaz hale gelmiş kesin olarak öğrenelim bir şeyleri daha iyi yorumlarız sonra.Kendinde odluğu şuradan belli olmuyor mu? Arkadaşlarını kurtarmak için Orochi'nin adamı olmuş. Belki yanlış yazmışlardır bilemem onu da gözüken kendinde.
Aynen. İlginç durumlar var.Bilmiyoruz işte işin altından farklı şeyler çıkacak gibi. Adam tanınmaz hale gelmiş kesin olarak öğrenelim bir şeyleri daha iyi yorumlarız sonra.
G4 hemen açmaz zaten. Ama Kid de meyve gücü kullanamazken Queen'e yenildiğinde küçümsenemez. Adam napsın meyvesiz. Kid, Luffy bunların gücünün çoğu meyveden geliyor. Meyvesiz Queen seviyesindeki adamlara 1 çizik atsalar iyidir.Luffy g4 halilye saldırmamıştir normal haliyle queene zaten zarar veremez tahmin edildiği gibi luffy'ler hapisten kactıktan sonra act2 biteçek. umarım capital'deki dövüşler yarım kalmaz.
İyi hatırlattın. Onu unutmuşum. Ama yine de Orochi'ye çok bağlı gibi gözükmesi garip.Hatırlatayım Toko.
Kimliğinin ifşa olmasını istemiyordur diyeceğim ama kimden saklaması gerekli ki kimliğini :S Sadece gizem kasmış oluyor ODA o kadar bağlılıkta smile etkisi falandır herhalde başka bir ihtimal gelmiyor aklıma.İyi hatırlattın. Onu unutmuşum. Ama yine de Orochi'ye çok bağlı gibi gözükmesi garip.