Kafayı mı yedin, adam soktuğu şeyi çıkaramıyor neyin denkliğinden bahsediyorsunKafayı mı yediniz lan. Zoro Killer'a tek atmışmış. İkisi de birbirine tek atıyor beyler. Bu adamlar da kaptanları da denk oğlu denktir.

Kafayı mı yedin, adam soktuğu şeyi çıkaramıyor neyin denkliğinden bahsediyorsunKafayı mı yediniz lan. Zoro Killer'a tek atmışmış. İkisi de birbirine tek atıyor beyler. Bu adamlar da kaptanları da denk oğlu denktir.
:S@Wbrggrdrlfy La kıvırma be Zoro nereye bayıldı dinlendi sadece adam. Pehh sende aynı mangayı okumasak Zoro bayıldı diyeceğim de.
Gül geç![]()
![]()
Ya fansın tamamda bu kadar savunma ben zoroyu çok seviyorum ama son bölümlerde yerde yatmak dışında bişey yapamıyor demekkiiiiiii daha çok yolu var hem onun hem tayfanın wano arcında 2 kişi ile karşılaştı 2sindede pert adam yok açmış yok yaralıymış. Kabullenin artık bu tayfanın daaha öğreneceği çok şey var.. Luffy kaidodan tek yemesi gibi burada her şey normal çünkü burası wanoKiller yerdeyken ayakta duran adam kim ?
Kılıçlarından biri eksik olan kim?
Killer'dan aldığı hasarı Gyukimaru yüzünden alan kim ?
Killer dövüşünde aç olan kim ?
Senin Killer ve Zoro eşit diyebilmen için Killer'ın aç olması, normalde dövüştüğü savaş aletlerinden birinin olmaması ve Killer'a Zoro'dan başka müdahale eden birinin yani Gyukimaru'nun olması lazım.
Zoro ve Killer'ın durumu aynı ise ya büyük bir gaflet içindesindir ya da görme yetini kaybediyorsundur. Hangisi olduğuna sen daha iyi karar verirsin diye düşünüyorum.
Bölüm tekrarı yapıyordum da Zoro açlığımdan bayıldım dememiş ki. Nerede geçti?Yanlız arkadaşlar raw attığı halde mangayı reddedip halen zoro'nun "açlıktan bayıldığını" kabul edemeyenler mangakayı bir kenara bırakıp kendi öznel yorumlarını delicesine savunduklarının farkındadır umarım
Kamazou yani Killer tek silahı kalınca Zoro'nun saldırısını alıyor. Yani full gard iddian asılsız.Zoro, Killer'i direk kesip biçmişken ve Killer tüm gardıyla hazır birşekilde iken.
Killer ise şu diğer iri yarı adam Zoro'nun dikkatini dağıttığı için Zoro'nun kolunu kesebildi.
İkisi çok farklı şeyler.
Edit : Zoro fanı değilim, ama sizde abartıyorsunuz bence.
Killer'ın hiç handikapı yok he sana göre. Zoro için sayabileceğin her şeyin 5 katı handikaplı herif. Killerken Kamazou diye bir mumyaya çevirmişler adamı.Killer yerdeyken ayakta duran adam kim ?
Kılıçlarından biri eksik olan kim?
Killer'dan aldığı hasarı Gyukimaru yüzünden alan kim ?
Killer dövüşünde aç olan kim ?
Senin Killer ve Zoro eşit diyebilmen için Killer'ın aç olması, normalde dövüştüğü savaş aletlerinden birinin olmaması ve Killer'a Zoro'dan başka müdahale eden birinin yani Gyukimaru'nun olması lazım.
Zoro ve Killer'ın durumu aynı ise ya büyük bir gaflet içindesindir ya da görme yetini kaybediyorsundur. Hangisi olduğuna sen daha iyi karar verirsin diye düşünüyorum.
Bitik haldeki Killer Zoro'ya tek attı mı?Kafayı mı yedin, adam soktuğu şeyi çıkaramıyor neyin denkliğinden bahsediyorsun![]()
Önceki "Genel tartışma" konusunda Zoro'nun "başı döner" yerinin karın guruldama efekti olduğu ve Luffy'nin karin guruldama efekti ile Japonca karsilastirilmasi sonucu her 2'sinin de aynı kelimeler ile yazilmıs sonucu ile boyle kesine baglandi.Bölüm tekrarı yapıyordum da Zoro açlığımdan bayıldım dememiş ki. Nerede geçti?
Zoro, yaralanmasını saflığına bağladı. Saflığımdan oldu demiş.
Kılıç kafa yapmış herhalde kardeş. Eleman bildiğin bayılıyor, bir gün kendine anca geliyor. Hatta kılıcını alan elemana da anca bakmakla yetiniyor. Adam ölse ahirette Kuina'yı ziyaret etmek için öldü dersinizSen onu unut o PH'da kaldı geçti o günler.
@Wbrggrdrlfy La kıvırma be Zoro nereye bayıldı dinlendi sadece adam. Pehh sende aynı mangayı okumasak Zoro bayıldı diyeceğim de.
Kim daha iy tartışmak için değil de şuraya yorum yapayım.Kamazou yani Killer tek silahı kalınca Zoro'nun saldırısını alıyor.