Zoro hafızası olmayan, işkence görmüş, elinde kendi silahları olmayan bir adama karşı bayıldı yav.Gençler tüm yaratıcı fikirlerinizi bir defada kullanmayın, Zoro'nun keseceği diğer adamlara da saklayın onların da çöp olması lazım sonuçta
Enerjisi düşükmüş bi deZoro hafızası olmayan, işkence görmüş, elinde kendi silahları olmayan bir adama karşı bayıldı yav.
Çöp değil övülmesi lazım. Zoro'nun neyi vardı? Karnı açtı değil mi?
Biraz Japonca biliyorum bana da atsanız metniJaponca metni ele geçirdim ve işleme başladık.
Sonra çok pişman olacaksınız bu kadar mühimmatı ilkinde harcadık diye hahahahaZoro hafızası olmayan, işkence görmüş, elinde kendi silahları olmayan bir adama karşı bayıldı yav.
Paylaşamam.Biraz Japonca biliyorum bana da atsanız metni
Bak sen şu işe yav. Ne yaparken düşmüş enerjisi şu sandal turlarında mı şehir turları yaparken mi düşmüş enerjisi?Enerjisi düşükmüş bi de
Yine boşunu yapıyorsun şaşırmadım. Yapmaya devamSonra çok pişman olacaksınız bu kadar mühimmatı ilkinde harcadık diye hahahaha
Elinde kendi silahları da yok muymuş o silahları birinden mi çaldı acaba xD Hahaha ulen gören de sizi her gün Killer dövüşü izliyor sanır
Neyse Wano uzun, durmak yok yola devam
Kid'i hatırladı ama dimi.Zoro hafızası olmayan, işkence görmüş, elinde kendi silahları olmayan bir adama karşı bayıldı yav.