Bu kadar itlikten sonra Orochi'yi de Killer'a bırakın. Zoro bulur kesecek birilerini.Şu an Kid, Kaido'yla dövüşmeyi Luffy'den çok daha fazla hak ediyor. Bu adamı Kaido'nun karşısına çıkarın. Salın enişteyi!
Bu kadar itlikten sonra Orochi'yi de Killer'a bırakın. Zoro bulur kesecek birilerini.Şu an Kid, Kaido'yla dövüşmeyi Luffy'den çok daha fazla hak ediyor. Bu adamı Kaido'nun karşısına çıkarın. Salın enişteyi!
Orochi'nin sembolik ve hikâyesel olarak Zoro için önemi olmasa alsın tabi. Ama zor görünüyor şu an.Bu kadar itlikten sonra Orochi'yi de Killer'a bırakın. Zoro bulur kesecek birilerini.
İyi düşünmüşsün ama şu an için bu olayın altyapısı yok gibi, nasıl olur ki bu iş!Benim bu arktaki beklentilerimden biride Zoro'nun zihinsel olarak büyük darbeler alması. Luffy 2 kere zihinsel olarak çöktü, Sanji geçen ark çöktü bu arkta Zoro'nun zihinsel olarak çökeceğini düşünüyorum. Ailesi ile ilgili bir dram olacak herhalde. Yada bunuda hapse atıp delirtecekler.
Adam zaten eti puftan bile korkuyor Zoro ile karşı karşıya kalacakları yeri merak ediyorum, sürekli topuk yapabilir.Orochi'nin sembolik ve hikâyesel olarak Zoro için önemi olmasa alsın tabi. Ama zor görünüyor şu an.
Aile geçmişi ile ilgili öğreneceği bir mesele olabilir. Yada Kaido buna da bir tek atıp gönderir hapishaneye. Eğer Oda karaktere böyle bir şok yaşatacaksa belli olur birkaç bölüme zaten. Mesele Oda bunu yapar mı Zoro'ya?İyi düşünmüşsün ama şu an için bu olayın altyapısı yok gibi, nasıl olur ki bu iş!
Korkudan ruhunu teslim eder. Farklı kişilikleri devreye girmesi lazım. 8 başlı yılandan biri cesurdur zaarAdam zaten eti puftan bile korkuyor Zoro ile karşı karşıya kalacakları yeri merak ediyorum, sürekli topuk yapabilir.
Kartlara bakıp, Chopper-sama'nın gazabını görmesin. Sonraki bölüm yer yerinden oynayacak Chopper sayesinde. Güzel bir pozla girmesini bekliyorum.Hawkins Zoro'dan bir kafa slashı daha almak istemedi herhalde. Sanji de paralar bunu adam saman zaten Sanji onun antisi gibi.
Zoro'nun ailesinden ne çıkar da etkilenir bilemiyorum. Hiç takacak birisine benzemiyor.Aile geçmişi ile ilgili öğreneceği bir mesele olabilir. Yada Kaido buna da bir tek atıp gönderir hapishaneye. Eğer Oda karaktere böyle bir şok yaşatacaksa belli olur birkaç bölüme zaten. Mesele Oda bunu yapar mı Zoro'ya?