Yine onun alt yapısı var. Bide artık alıştılar. Luffy hapishane görmeden rahat edemiyor.Luffy’yi çakma ninjaya bıraktılar Law’a mı yardıma gidecek yahu?
Yine onun alt yapısı var. Bide artık alıştılar. Luffy hapishane görmeden rahat edemiyor.Luffy’yi çakma ninjaya bıraktılar Law’a mı yardıma gidecek yahu?
Aa bu az önce ojde okuduğum şey değil mi :S Neyse ben yatıcam zaten, okumiycam çıkınca da, haftaya bölüm yokmuş herhalde canım sıkkınNereden?
Law eşek değilse çıksın ortaya. O kadar atar yaptı. :d Kuzey Mavili dövüşünü istiyordum ben hem.
Bu arada biraz işi geyiğine vuralım Rs Suit Sanji= İki kılıçlı ve yaralı Zoro. : )
Bilmem : ) Haftaya bölümün olması gerekiyor. 4 Sayı boyunca ara olmayacaktı.Aa bu az önce ojde okuduğum şey değil mi :S Neyse ben yatıcam zaten, okumiycam çıkınca da, haftaya bölüm yokmuş herhalde canım sıkkın
Üzülmene gerek yok. Sonuçta herkes beklentiye giriyor.Ne yazsam bilemedim. Sanji'nin olaya dahil oluşuna mı sevinsem, yoksa 2-3 hafta önce Sanji oraya gelebilir denildiğinde yapılan yorumlara mı üzülsem, yoksa Zoro hakkında bu sahne için 100 tane beklenti yazanlara mı üzülsem bilemedim....
Beklenti hala var orochi drake hawkings daha ne olsun.Ne yazsam bilemedim. Sanji'nin olaya dahil oluşuna mı sevinsem, yoksa 2-3 hafta önce Sanji oraya gelebilir denildiğinde yapılan yorumlara mı üzülsem, yoksa Zoro hakkında bu sahne için 100 tane beklenti yazanlara mı üzülsem bilemedim....
2 kılıç ve yaralı hali ile Jack'i alıcak diyenler vardı da, aklıma o geldi.Beklenti hala var orochi drake hawkings daha ne olsun.
Bu bölüm ile birlikte 3 hafta daha ara yok o zaman güzel mis birde bölümler dolu dolu olursa tadından yenmez.Haftaya bölüm var 946 dan sonra ara olaçak.