Yine onun alt yapısı var.Luffy’yi çakma ninjaya bıraktılar Law’a mı yardıma gidecek yahu?![]()

Yine onun alt yapısı var.Luffy’yi çakma ninjaya bıraktılar Law’a mı yardıma gidecek yahu?![]()
Aa bu az önce ojde okuduğum şey değil mi :S Neyse ben yatıcam zaten, okumiycam çıkınca da, haftaya bölüm yokmuş herhalde canım sıkkınNereden?
Law eşek değilse çıksın ortaya.O kadar atar yaptı. :d Kuzey Mavili dövüşünü istiyordum ben hem.
Bu arada biraz işi geyiğine vuralım Rs Suit Sanji= İki kılıçlı ve yaralı Zoro. : )
Bilmem : ) Haftaya bölümün olması gerekiyor. 4 Sayı boyunca ara olmayacaktı.Aa bu az önce ojde okuduğum şey değil mi :S Neyse ben yatıcam zaten, okumiycam çıkınca da, haftaya bölüm yokmuş herhalde canım sıkkın![]()
Üzülmene gerek yok. Sonuçta herkes beklentiye giriyor.Ne yazsam bilemedim. Sanji'nin olaya dahil oluşuna mı sevinsem, yoksa 2-3 hafta önce Sanji oraya gelebilir denildiğinde yapılan yorumlara mı üzülsem, yoksa Zoro hakkında bu sahne için 100 tane beklenti yazanlara mı üzülsem bilemedim....![]()
Beklenti hala var orochi drake hawkings daha ne olsun.Ne yazsam bilemedim. Sanji'nin olaya dahil oluşuna mı sevinsem, yoksa 2-3 hafta önce Sanji oraya gelebilir denildiğinde yapılan yorumlara mı üzülsem, yoksa Zoro hakkında bu sahne için 100 tane beklenti yazanlara mı üzülsem bilemedim....![]()
2 kılıç ve yaralı hali ile Jack'i alıcak diyenler vardı da, aklıma o geldi.Beklenti hala var orochi drake hawkings daha ne olsun.
Bu bölüm ile birlikte 3 hafta daha ara yok o zaman güzel mis birde bölümler dolu dolu olursa tadından yenmez.Haftaya bölüm var 946 dan sonra ara olaçak.