Bunlar benim sürekli dediğim şeylerdi. Başkaları diyorsa da haklı zaten anlatmaya gerek yok mangayı okuyan anlar.Aha yandık!
@Master of Puppets MoP sen verdin değil mi bu argümanı Crocoya?
Tabi sen başka şeyler okuyorsan bilemem.
Bunlar benim sürekli dediğim şeylerdi. Başkaları diyorsa da haklı zaten anlatmaya gerek yok mangayı okuyan anlar.Aha yandık!
@Master of Puppets MoP sen verdin değil mi bu argümanı Crocoya?
Kurtizan Zoro ya ayak bağı oluyor. Hem de sevmiyorum.Tam emin değilim ama Ebisu kasabası, Kuzey mezarlığından daha yakın gibi başkente Hız mı belli değil.
Ayrıca Zoroya kızdın, kurtizana niye giydirdin arada
Kollarında ağlayan bir kadın varken daha hızlı olamazsın değil mi?Sanji muazzam bir hızla oraya gelmiş, Zoro daha önündekini kurtaramıyor. Kimse bana yok Zoro şöyle böyle demesin. Kurtizan yüzünden bak gene sinirlendim.
Bu bahaneler bir Zoro'da işliyor nedense.:SKollarında ağlayan bir kadın varken daha hızlı olamazsın değil mi?
Zoro'nun yerinde Sanji olsa ne olurdu?Bu bahaneler bir Zoro'da işliyor nedense.:S
Sanji tirpana bayilmazdi ama...Zoro'nun yerinde Sanji olsa ne olurdu?
Toko'yamı sıktılar, ölsun...
Evet, ölürdü.Sanji tirpana bayilmazdi ama...
Sanji havada iken kollarında Luffy varken dört bir yandan mermi sıkılıyordu diye hatırladım. O geldi aklıma. Bu adam Oven yanından Bege'nin karısını o farketmeden alabiliyor. Sanji yapamayacak diye bir şey yok, Zoro yapamadı diye.Zoro'nun yerinde Sanji olsa ne olurdu?
Toko'yamı sıktılar, ölsun...
Aksine tirpanı yemezdi.Evet, ölürdü.
Çok uzağa gitme. Birkaç bölüm önce Drake ve Hawkinsin önünden 3 tane kız kaçırdı. Biri kocaman hem deSanji havada iken kollarında Luffy varken dört bir yandan mermi sıkılıyordu diye hatırladım. O geldi aklıma. Bu adam Oven yanından Bege'nin karısını o farketmeden alabiliyor. Sanji yapamayacak diye bir şey yok, Zoro yapamadı diye.